A felsőoktatási intézményekben épp pótolná az évek alatt kialakult 60 milliárd forintos deficitet a Közép-európai...  Tovább »

Tandíj, diplomaadó vagy önköltséges képzés vár az egyetemistákra?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az utólagos tandíjfizetés formáinak megvitatására kérte fel pártját, az Osztrák Szociáldemokrata Pártot (SPÖ) kedden...  Tovább »

Tandíj, diplomaadó vagy önköltséges képzés vár az egyetemistákra?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha Szijjártó Péternek meg kellene fogalmaznia, mit jelent a tandíj a szótárban, ezt mondaná: "aminek eltörlésére...  Tovább »

A nyelvvizsga kötelezővé tételét hibás lépésnek tartja, a kreditalapú finanszírozás bevezetését azonban támogatja...  Tovább »

Akár évi másfél-kétmillió forintot is fizethetnek az állami ösztöndíjas helyekről kiszoruló egyetemisták, ha a kormány után a parlament is rábólint...  Tovább »

Fogalmi zavarokkal, kormányrendeletekkel könnyen módosítható kerettörvénnyel és jelentős, mintegy 40 milliárd forintos forráskivonással, illetve az...  Tovább »

Felháborodott hangvételű Facebook-bejegyzéssel reagált a kormány felsőoktatási terveire a volt kormányfő.  Tovább »

Az LMP véleménye szerint egyes felsőoktatási szakokon lényegileg csak tandíj ellenében lehetne tanulni a kormány tervei alapján, és az ellenzéki...  Tovább »

Tandíj nagy valószínűséggel lesz, mégpedig nem azért, mert olyannyira igazságos lenne, hanem azért, mert minden bevételre szükség van a gazdasági...  Tovább »

Utólagos tandíj bevezetését fontolgatja a kormány: a kiszivárgott tervek szerint nemcsak a "szerződésszegő", vagyis a külföldön munkát vállaló...  Tovább »

A fix árfolyamos végtörlesztésen, a luxusadón, a közmunkán és a stabilitási törvényen kívül több dologról is beszélt volna Orbán Viktor idénynyitó...  Tovább »

Elkészült az új szakképzési törvény koncepciója és tervezte, de a véglegesítéssel be kell várni a köz-, a felsőoktatási és az önkormányzati...  Tovább »

A Nemzeti Erőforrás Minisztériumának tandíjjavaslata igencsak hasonlít a Magyar Bálint minisztersége idején előkészített, de később a szocialisták...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X