Sokaknak október 31-én végleg lejár a diákigazolványuk, és hivatalosan már nem lesznek diákok, így nem vehetik igénybe a diákkedvezményeket sem.  Tovább »

Meddig érvényesek a diákigazolványok, és meddig válthattok diákbérletet?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mutatjuk mit kell tenni, ha nem érkezik meg a diákigazolványotok időben, de szeretnétek igénybe venni a kedvezményeket.  Tovább »

Lediplomáztatok, esetleg passzív félévre váltottatok?  Tovább »

hirdetés

Idén kezditek az egyetemet, főiskolát, de nem tudjátok, hogyan kell diákigazolványt igényelnetek?  Tovább »

Lehet valakinek érvényes diákigazolványa passzív félév esetében? Olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Egy dologról semmiképpen sem szabad elfeledkezni a következő hónapokban: október végén lejár az előző évi diákigazolvány érvényessége.  Tovább »

Hamarosan ismét érvényesíteni kell a diákigazolványt.  Tovább »

Hamarosan újra érvényesíteni kell a diákigazolványokat.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) adatai szerint a oktatási igazolványok intézményi rendszerének augusztusi bevezetése óta 200 719...  Tovább »

Annak a diáknak, akinek a diákigazolványa október végén lejárt, és nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, és orvosi ellátásra más jogcímen...  Tovább »

Ha már nincs diákigazolványod, de még nem múltál el 30, igénybe veheted az EYCA diákkedvezményeit nemcsak itthon, hanem Európa több országában is.  Tovább »

Rétvári Bence azzal magyarázta a helyzetet, hogy a tanévkezdéskor egyszerre érkeztek be az igénylések, és sok iskola még nem állt át az új rendszerre.  Tovább »

Eddig 137 865 diákigazolványt állítottak ki, de az új igazolványok készítését lassítja, hogy nem minden intézmény állt át az új igénylőfelületre, és...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X