Rétvári Bence azzal magyarázta a helyzetet, hogy a tanévkezdéskor egyszerre érkeztek be az igénylések, és sok iskola még nem állt át az új rendszerre.  Tovább »

Eddig 137 865 diákigazolványt állítottak ki, de az új igazolványok készítését lassítja, hogy nem minden intézmény állt át az új igénylőfelületre, és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Október 31-én lejár az előző félévben kiadott diákigazolvány-matrica, ezért a MÁV-Start arra figyelmezteti a diákokat, hogy időben gondoskodjanak...  Tovább »

Meddig érvényesek a diákigazolványok, és meddig válthattok diákbérletet?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kedd óta újra zökkenőmentes a diákigazolványok igénylése - hangsúlyozta az Oktatási Hivatal (OH) közleményében, arra reagálva, hogy sajtóinformációk...  Tovább »

Több iskolatitkár és szülő jelezte az elmúlt napokban, hogy gond van a diákigazolványok igénylésével.  Tovább »

Az általános iskolát pénteken elkezdő gyermekek iskolai igazolással utazhatnak diákbérlettel a fővárosi tömegközlekedés járatain - tájékoztatott a...  Tovább »

Mi a teendő, ha idén kezditek az egyetemet vagy főiskolát, ezért diákigazolványt kell igényelnetek?  Tovább »

Egy időre diákigazolvány nélkül maradhatnak az elsős és az átiratkozó diákok, a tervezettnél később vezetik be ugyanis az oktatási igazolványok...  Tovább »

Szeptemberben kezditek az egyetemet vagy a főiskolát? Elsőévesként nem tudjátok, milyen feladatokkal kell megbirkózni?  Tovább »

Idén kezditek az egyetemet, főiskolát, de nem tudjátok, hogyan kell diákigazolványt igényelnetek?  Tovább »

Kedvezményes nyári diákbérlettel rukkolt elő a MÁV - megnéztük, mennyit lehet vele spórolni.  Tovább »

Nem tűntek el a diákmatricákkal üzérkedők, de praxisukat áttették a közösségi oldalakra.  Tovább »

Abbahagyod a főiskolát, esetleg passzív félévre váltasz?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X