Idén szeptember végéig több mint tízezer diák utazik InterRail-bérlettel.  Tovább »

A Diák Oscar-díjért (Student Academy Awards) versenyez Kovács István Ostrom című filmje, amely a nemzetközi fikciós rövidfilm kategóriában jutott be...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Önköltség, tankönyvek, gólyatábor, albérlet vagy kollégium - mekkora kiadásal jár az egyetemi-főiskolai tanévkezdés? Utánajártunk.  Tovább »

Nem vonják felelősségre az obszcén, szexuális tartalmú csetelés miatt azt a 33 éves pedagógust, aki tavaly novemberben megpróbálta Londonba...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jó lehetőséggel állt elő a MÁV, ha van érvényes diákigazolványotok, több ezer forintot spórolhattok.  Tovább »

Jeles bizonyítványt vehetett át csütörtökön egy debreceni üzleti iskola legidősebb, 77 éves diákja: a budapesti Mák Istvánné gyógyszertári...  Tovább »

Több mint ötszáz diák kapta meg a Magyarország Jó tanulója-Jó sportolója 2017-díjat.  Tovább »

Versenyre készítette, ám egy puszta díjnál jóval nagyobb sikert érhet el saját fejlesztésű robotkezével a 19 éves Vas Alexa Zsófia, a Nők a...  Tovább »

Összegyűjtötte az adóhivatal, mi mindent kell tudnotok, ha nyári munkára mennek.  Tovább »

A lányok kétszer annyira hajlamosak az okostelefon-függőségre, mint a fiúk, ami abból adódhat, hogy többet használják a közösségi médiát és az...  Tovább »

Bármelyik fővárosi iskola megirigyelhetné a gyulaházai Dr.  Tovább »

Óriási az igény a fiatal munkaerőre, és meg is fizetik őket: a minimális órabér is közel 1000 forint, de van olyan hely is, ahol óránként 2000...  Tovább »

Bármekkora klisé is, a Nature Communications-ben megjelent tanulmány szerint tényleg van összefüggés: a szemüvegesek nagyobb valószínűséggel...  Tovább »

Legalább 1000-1200 forintos órabért fizetnek a balatoni vendéglátósok a diákmunkásoknak, de így sincs elég munkavállaló.  Tovább »

Ma az olaszérettségivel véget ért az érettségi szezon írásbeli része.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X