Több mint ötszáz diák kapta meg a Magyarország Jó tanulója-Jó sportolója 2017-díjat.  Tovább »

Versenyre készítette, ám egy puszta díjnál jóval nagyobb sikert érhet el saját fejlesztésű robotkezével a 19 éves Vas Alexa Zsófia, a Nők a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Összegyűjtötte az adóhivatal, mi mindent kell tudnotok, ha nyári munkára mennek.  Tovább »

A lányok kétszer annyira hajlamosak az okostelefon-függőségre, mint a fiúk, ami abból adódhat, hogy többet használják a közösségi médiát és az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bármelyik fővárosi iskola megirigyelhetné a gyulaházai Dr.  Tovább »

Óriási az igény a fiatal munkaerőre, és meg is fizetik őket: a minimális órabér is közel 1000 forint, de van olyan hely is, ahol óránként 2000...  Tovább »

Bármekkora klisé is, a Nature Communications-ben megjelent tanulmány szerint tényleg van összefüggés: a szemüvegesek nagyobb valószínűséggel...  Tovább »

Legalább 1000-1200 forintos órabért fizetnek a balatoni vendéglátósok a diákmunkásoknak, de így sincs elég munkavállaló.  Tovább »

Ma az olaszérettségivel véget ért az érettségi szezon írásbeli része.  Tovább »

Szeretnétek minél olcsóbban megúszni a nyári utazgatásokat? Megmutatjuk, milyen vasúti kedvezményeket érdemes kihasználni.  Tovább »

Facebookon lépett kapcsolatban általános iskolai tanítványaival az az abai tanár, aki kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt áll a...  Tovább »

Egyre több olyan gyerek kerül a gyermekpszichológusok látóterébe, akik lelki okokból szenvednek visszatérő fejfájástól.  Tovább »

Szabad tankönyvválasztást, anonim tanárértékelő rendszert, többféle tanulmányi ösztöndíjat kérnek a diákszervezetek, amelyek néhány napja...  Tovább »

Jelentősen, 8 évről 3 év 6 hónapra enyhítette egy szexuális visszaéléssel és pornográfiával vádolt tanár börtönbüntetését a Budapest Környéki...  Tovább »

Középiskolásnak állt egy 96 éves mexikói nő, hogy teljesítse álmát: érettségit szerezzen százéves koráig.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X