Február 23-ra újabb tüntetést szerveznek a diákok, szerintük ugyanis "kiderült, Orbán Viktor fél a fiatal demokratáktól, megtagadta fiatalkori...  Tovább »

"Mélyen sértő és lekezelő" volt a Független Diákparlament szerint az Echo TV műsorvezetője, aki a diákszervezet szóvivőjével, Kalló Dániellel...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ma estig várják Orbán Viktor válaszát a Független Diákparlament tagjai, akik nyilvános vitára hívták a miniszterelnököt.  Tovább »

A korábbi oktatási államtitkár elmondta véleményét a mostani diáktüntetésekről.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Kálló Dániel a magyarórán azt tanulta, hogy a vita során hallgassuk meg a másik fél véleményét, ne vágjunk a szavába, nem a hangerő, hanem az érvek...  Tovább »

Orbán Viktor várhatóan nem áll ki nyilvános vitára a Független Diákparlamenttel, erről Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője beszélt szokásos...  Tovább »

Nyilvános vitára hívják Orbán Viktort, akinek február 7-ig kell választ adnia.  Tovább »

A tanároknak gúzsba kötve kellene táncolniuk, rengeteg baromságot terhelnek rájuk - mondta Vekerdy Tamás pszichológus.  Tovább »

Az LMP benyújtja az Országgyűlésnek a Független Diákparlament 12 pontját - közölte a párt hétfőn.  Tovább »

Vádat emeltek az iskolásokra támadó a testvérpár ellen.  Tovább »

Különleges formában öntötték ki a szívüket a Budapest School diákjai az iskolai szekálásokról.  Tovább »

Több ezren tüntettek péntek este Budapesten igazságosabb, demokratikusabb, diákközpontú és modern, a tanulókat nem túlterhelő oktatási rendszerért...  Tovább »

Több mint kétezren tüntettek az Alkotmány utcában az oktatáspolitika következetlensége, a diákok túlterheltsége, a felvételi rendszer...  Tovább »

Több ezer diák, szülő és tanár tüntetett a minőségi oktatásért az Alkotmány utcában, a felszólalók a diákok túlterheltségére, a felsőoktatási...  Tovább »

Több mint 13 ezren jelezték azt a Facebookon, hogy csatlakoznak a mára meghirdetett "Ne menj iskolába - demonstrálj az oktatásért" akcióhoz.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X