A Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola speciális tagozatos diákjai eddig mindig külön ballagási tablón szerepeltek.  Tovább »

Különleges volt az idei mátraszentimrei Zakupszky László Általános Iskola ballagása, ugyanis mindössze egy diák ballagott.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A legtöbb iskolában ma és holnap tartják a ballagást, és egy biztos: az összes ünnepségen elhangzik majd a Himnusz.  Tovább »

Könnyes búcsú a középiskolától három nappal az érettségi szezon kezdete előtt: a XIV. kerületi Teleki Blanka Gimnázium ballagásán járt a HVG fotósa.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pénteken és a hétvégén országszerte elballagnak a diákok a középiskolákból, majd hétfőn a magyar írásbelikkel folytatódnak az érettségi vizsgák.  Tovább »

Nyakunkon a ballagás és az érettségi, ha még nem találtátok meg a tökéletes ajándékot, akkor most ajánlunk pár ötletet, amelyek segítségével az...  Tovább »

A héten minden végzős elballag, hogy jövő héten nekifuthasson az érettséginek.  Tovább »

Az érettséginél sokkal kellemesebb programok is várnak a végzős középiskolásokra a következő napokban.  Tovább »

Kiderült, ki lehet az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője, ahogy az is, hogy Palkovics László innovációs miniszter lesz.  Tovább »

Különleges felvonulással búcsúztak a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolájának és Kollégiumának végzős diákjai.  Tovább »

Egy gravírozott toll, egy jó könyv vagy egy hatalmas csokor virág?  Tovább »

Közeleg a ballagás, sok osztály pedig már a tablóját is elkészítette. Sőt el is küldték nekünk.  Tovább »

Harmincnégy középiskola végzősei csatlakoztak a Kézenfogva ballagunk nevű kezdeményezéshez - a diákok azt kérik rokonaiktól és barátaiktól, hogy a...  Tovább »

Közeleg a ballagás, sok osztály pedig már a tablóját is elkészítette. Sőt el is küldték nekünk.  Tovább »

Ha idén fejezitek be a középiskolát, hamarosan azon is el kell gondolkozni, hogy kikhez mentek szerenádozni és milyen dalokat fogtok énekelni.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X