Nemcsak ötvenezer forintos bírságokat szabott ki a rendőrség a korábbi diáktüntetések utáni utcai vonulásokért, volt, aki hetvenezres büntetésről...  Tovább »

Október 31-én lejár az előző félévben kiadott diákigazolvány-matrica, ezért a MÁV-Start arra figyelmezteti a diákokat, hogy időben gondoskodjanak...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Rainer Schoemant pénteken ítélte el a bíróság az alapján a videó alapján, amit a wokingi iskola biztonsági kamerája rögzített - írja a hvg.hu.  Tovább »

Meddig érvényesek a diákigazolványok, és meddig válthattok diákbérletet?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Azt hitte, hogy költözés után megúszhatja a melót. Hát nem.  Tovább »

Minden részletre figyelni kell, mert nem minden ellenőr lesz elnéző.  Tovább »

Hiába a büntetés, úgy tűnik, az általános iskolákban nőtt a kimaradozók száma. Keleten a legrosszabb a helyzet.  Tovább »

Egy michigani középiskolában komoly gondok vannak a csapvízzel, de a megoldás helyett a panaszost vették elő.  Tovább »

Biztosan többen emlékeztek az iskolai büntető célú, igazságtalan, többnyire értelmetlen feladatokra. Az amerikai Robert W.  Tovább »

A moszkvai kerületi katonai bíróság csütörtökön 400 ezer rubel (több mint 1,6 millió forint) pénzbüntetést szabott ki egy orosz diáklányra az Iszlám...  Tovább »

Két diák zsákot húzott egy autista társuk fejére, kivégzést szimulálva.  Tovább »

Ránk hatna a módszer, sosem mernénk késni.  Tovább »

Nagyon úgy tűnik, hogy nem egyedi gyakorlat, hogy erkölcstanórán a gyerekek véleményeit osztályozzák – és hát többen ezen a rostán nem jutnak át.  Tovább »

Úgy tűnik, még mindig több helyen úgy büntetik meg a gyerekeket, hogy százszor leíratnak velük valamit. Ezt oldotta meg okosan egy hatéves lány.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X