Július 25-én, a felvételi ponthatárok kihirdetésével elindul az egyetemisták és főiskolások rohama az albérletekért.  Tovább »

Egyre drágábbak a budapesti albérletek, ez pedig rossz hír azoknak az egyetemistáknak, akik nem kapnak kollégiumi helyet, így nyáron...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szeptembertől sok egyetemista kezdi meg a tanévet más városban, így kollégium, vagy albérlet után kell nézniük.  Tovább »

A fővárosban 150 ezer forint a havi bérleti díjak átlaga, a nagy vidéki egyetemvárosok közül pedig Szegeden 100, Debrecenben 85, Miskolcon 70...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lehet, hogy már kezdetét is vette a nagy albérletvadászat, miután megtudtátok, hogy felvettek titeket az egyetemre, de mielőtt fejvesztett...  Tovább »

Drágultak az albérletek az egyetemi városokban a felsőoktatási ponthatárok ismertetését megelőzően, ami az albérleti szezon kezdetét jeleni; a...  Tovább »

Utánajártunk, mennyibe kerülnek az albérletek a nagyobb egyetemi kampuszok kerületeiben.  Tovább »

Nemsokára megindul a lázas albérletkeresés.  Tovább »

Saját otthont épített magának egy 16 éves gimnazista fiú. A kerekeken guruló házat bárhová, így akár a főiskolára is magával viheti.  Tovább »

Budapesten 60-80 ezer, a vidéki egyetemi városokban 40-60 ezer forint a havi bérleti díja egy kétszobás lakásnak, kivétel Debrecen, ahol 70 ezret is...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X