Kedvezmény adott a CEU-nak a kormány, megvan a tíz legjobb vidéki gimnázium listája, megkezdődött az őszi érettségi - ezek voltak a hét hírei.  Tovább »

Nem magolni, hanem gondolkodni kell megtanítani a diákokat – mondta a HVG-nek Gál Béla, a sajtóban zseniképzőnek titulált Szegedi Radnóti Miklós...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A vidéki gimnáziumok közül a győri Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium, a debreceni Fazekas Mihály Gimnázium és a veszprémi Lovassy László...  Tovább »

Megjelent a HVG 2018-as középiskolai rangsora, sok tanárt ér kellemetlen meglepetés a napokban, történelmi döntést hozott a Kúria egy kaposvári...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, az Eötvös József Gimnázium, valamint az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános...  Tovább »

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara vezeti a HVG orvos- és egészségtudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vezeti a HVG műszaki képzésterületi rangsorát.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem két kara, valamint a Károli Gáspár Református Egyetem vezeti a HVG bölcsészettudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem, valamint a Műegyetem vezeti a HVG gazdaságtudományi képzésterületi rangsorát.  Tovább »

December 9-ig lehet jelentkezni a 2017-es központi felvételi vizsgára - ezt azoknak a diákoknak kell megírniuk, akik olyan középiskolát...  Tovább »

Az évek óta vezető Fazekas-gimnázium, több ELTE-gyakorlóiskola és a békásmegyeri Veres Péter Gimnázium is felkerült a budapesti középiskolák 2017-es...  Tovább »

Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium, az egri Neumann János Gimnázium és a budapesti Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium...  Tovább »

A budapesti Deák Téri Evangélikus Gimnázium, a Pannonhalmi Bencés Gimnázium és a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium vezeti az egyházi középiskolák...  Tovább »

Egy hónappal ezelőtt jelent meg a HVG rangsor - Diploma 2016, amely a hallgatók és az oktatók teljesítménye alapján rangsorolja a magyarországi...  Tovább »

Idén is a Semmelweis Orvostudományi Egyetem vezeti az intézmények összesített listáját a HVG Diploma rangsorában.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X