A mostani szegedi egyetemisták még általánosba jártak, mikor Török Márk elsőéves hallgatóként bekerült a HÖK-be.  Tovább »

Az egyetemisták számára meghirdetett rendezvény tárgyiasította a nőket, ám igencsak furcsán kompenzálnának.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A túlkorossága miatt támadott szegedi EHÖK-elnökkel készített interjút a Magyar Nemzet, akiknek eláírulta, hogy 33 évesen könnyen lehet, hogy egy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Török Márk tavalyi megválasztását is érvénytelenítették, mert a törvény szerint túl régóta hallgatói tisztviselő.  Tovább »

Török Márk, a hallgatói önkormányzat elnökét szólították fel a távozásra a dékánok, Török pedig ködös korrupciógyanús sztorikkal ütött vissza.  Tovább »

A szegedi bölcsészkar szigorított az előadások látogatásának feltételein, az órák felére be kellene járni.  Tovább »

Az elnököt nem olyan fából faragták, hogy feladja pozícióját 12 év höközés után.  Tovább »

Miután a túlkoros hallgatói elnök, Török Márk sejtelmesen az egyetemi vezetés korrupciós ügyeire utalt, a Párbeszéd Magyarországért feljelentést...  Tovább »

Bár már közel öt évet eltöltött höközéssel a Debreceni Egyetem új DEHÖK elnöke, a hallgatói önkormányzat matekja szerint azonban Bognár István Ádám...  Tovább »

Négy lehetséges módja van, hogy Török Márk távozzon pozíciójából a szegedi EHÖK-ben.  Tovább »

A túlkoros EHÖK-elnökről készített felmérést a Szegedi Tudományegyetem bölcsészkarának közösségi oldala.  Tovább »

Török Márk trükkösen célozgat dékáni, akár törvénysértést jelentő ügyekre, de neveket és bizonyítékokat nem csatolt nyílt levele mellé.  Tovább »

Körösparti Péter pár éve azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy ő lett a HÖOK legidősebb elnöke a DE EHÖK mellett.  Tovább »

A Szegedi Tudományegyetem általános orvoskarának dékánja szerint Török Márk EHÖK-elnök úgy él az egyetemen, hogy csak azt nem csinálja, amiért mások...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X