Újabb listát hozott nyilvánosságra a globális felsőoktatási rangsorairól ismert brit Quacquarelli Symonds (QS), ezúttal a feltörekvő európai...  Tovább »

Több mint hatvan program, interaktív workshopok, látványos kísérletek, nemzetközi lehetőségek és az ország legjobb kutatóinak rendhagyó órái - ezzel...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az ELTE Etológia Tanszéke keresett nevelőket törpemalacok mellé egy viselkedéstani kutatáshoz.  Tovább »

Asztmásokon segít az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Informatikai Kara diákjainak Pulmoment nevű telefonos alkalmazása, mely egyedüli...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tanított-e Eötvös Loránd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen? Mi köze Pázmány Péternek az ELTE-hez? Miért éppen Corvinus a Budapesti Corvinus Egyetem?  Tovább »

A 401-500. helyen végzett, ezzel javított korábbi helyezésén (501-600.  Tovább »

Az oktatási államtitkár szerint a most induló tanév a lehetőségek éve lesz a magyar közoktatásban.  Tovább »

Andor György, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem gazdasági karának tavaly menesztett dékánja is elkezdi a munkát az egyetemen, olyan...  Tovább »

Az ELTE Gazdálkodástudományi Intézete (GTI) átmeneti jelleggel oktatási szolgáltatást végez a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar (GTK)...  Tovább »

Mégsem lesz káosz ősszel a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen az intézmény gazdaságtudományi karáról távozott negyven oktató hiánya...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták az Academic Ranking of World Universities listát, ismertebb nevén az ARWU-rangsort.  Tovább »

Egyelőre nem teltek be a férőhelyek az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) társadalmi nemek tanulmánya mesterszakon.  Tovább »

A 2017-es felvételin is az Eötvös Loránd Tudományegyetem képzéseire jelentkeztek a legtöbben, összesen 36 046-an, közülük 8776-an kezdhetik meg...  Tovább »

Egyetemi rektorokat nevezett ki Áder János köztársasági elnök. A kinevezésekről szóló határozatok kedden jelentek meg a Magyar Közlönyben.  Tovább »

Felújítják az Eötvös Loránd Tudományegyetem Nagytétényi úti, majdnem ezer férőhelyes kollégiumát.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X