Hat magyar egyetem szerepel a Quacquarelli Symonds (QS) 2019-es felsőoktatási világrangsorán, a legjobb eredményt a Szegedi Tudományegyetem érte el.  Tovább »

Hat magyar egyetem került fel a Center of World University Rankings (CWUR), a világ ezer legjobb felsőoktatási intézményét felsorakoztató 2018/19-es...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hét magyar egyetem került be a feltörekvő országokat vizsgáló egyik egyetemi rangsorba, a Semmelweis Egyetem (SE) a 61.  Tovább »

Leesett két munkás egy állványzatról Budafokon csütörtökön, mindketten életüket vesztették.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az ELTE fiatal jogászai abszolút első helyet értek el a Washingtonban megrendezett Jessup Nemzetközi Jogi Perbeszédversenyen az összevont felperesi...  Tovább »

Az ELTE több mint 300 oktatója és hallgatója tiltakozik a Figyelő listája ellen.  Tovább »

Gyönyörű fotókat tett közzé a Facebookon az ELTE Társadalomtudományi Kara a campusról.  Tovább »

Ezerrel többen –13 és fél ezren – jelölték meg idén első helyen az Eötvös Loránd Tudományegyetemet a felvételin 2017-hez képest.  Tovább »

A házi kedvencként nevelt törpemalacok is részt vesznek a családi kutyákkal végzettekhez hasonló etológiai vizsgálatokban az ELTE Etológiai Tanszékén.  Tovább »

Ebben a kvízben az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel kapcsolatos ismereteiteket tesztelhetitek. Mit tudtok az ELTE-ről? Lássuk.  Tovább »

Több mint száz helyet javított pozícióján a természet- és bölcsészettudományban az ELTE a 2018-as QS-rangsor szerint.  Tovább »

Az ipar igényeinek kielégítésére, a dinamikusan fejlődő technológiai trendekhez igazodva két angol nyelvű mesterképzés indul szeptemberben az...  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Milyen az egyetemi élet Szombathelyen? Hol érdemes egy jót ebédelni a Savaria campusán?  Tovább »

Hol érdemes két óra közt lazítani az ELTE BTK-n?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X