Pénteken a CEU rektora körlevelet küldött az egyetem oktatóinak és hallgatóinak arról, hogy ha nem sikerül megállapodni a kormánnyal, kénytelenek...  Tovább »

A Közép-európai Egyetem (CEU) üzleti analitika mesterképzése a legjobb Közép-Európában – derül ki a Quacquarelli Symonds (QS) üzleti...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A CEU nem privilégiumokat kér, hanem azt, hogy a kormány írja alá a megállapodást, amely biztosíthatná az egyetem budapesti működését - így reagált...  Tovább »

Az Egyesült Államok Képviselőházának és Szenátusa levelet küldött az Egyesült Államok magyarországi nagykövetének.  Tovább »

hirdetés

A CEU még hosszú évekig meg fog maradni – így gondolja David Cornstein amerikai nagykövet azután, hogy hétfőn két órán át beszélgetett Orbán...  Tovább »

Ha most kezditek az egyetemet vagy főiskolát Budapesten, szinte biztos, hogy a következő könyvtárak közül valamelyikben megfordultok majd.  Tovább »

Csibra Gergely, a CEU professzora a humán- és társadalomtudományokkal foglalkozó neves British Academy tagja lett.  Tovább »

Még mindig vizsgálják, hogy a CEU valóban folytat-e képzéseket a tengerentúlon.  Tovább »

Még mindig nem reagált a magyar kormány New York állam oktatási hivatalának levelére, amelyben a hivatal megerősítette, hogy a CEU megfelel a...  Tovább »

Jóváhagyta a CEU kuratóriuma, hogy az egyetem a megkezdje a hallgatók toborzását a 2019/2020-as tanévre - Budapestre.  Tovább »

A Magyarországról való kivonulását fontolgatja a CEU, miután a kormány közel egy éve nem írja alá New York állammal a megállapodást.  Tovább »

Az Alkotmánybíróság (Ab) az európai alkotmányos párbeszéd jegyében felfüggesztette eljárását a nemzeti felsőoktatási törvénnyel és a civil...  Tovább »

Nem akarják megosztani tapasztalataikat a nyilvánossággal a Közép-európai Egyetem (CEU) New York-i kampuszát meglátogató magyar delegáció tagjai -...  Tovább »

Több okból is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi helyzet kapcsán az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatásügyi bizottsága...  Tovább »

„Személyes véleményem szerint június végén úgy kell lezárni az évet, úgy kell elbúcsúzni a diákoktól, hogy megmondjuk, az egyetem Budapesten...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X