A második helyet szerezte meg a Google hekkerversenyén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem CrySyS Lab kutatóműhelyéből induló csapat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Fényfestés a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem épületén az 1956-os forradalom 61. évfordulóján. Ez a nap képe.  Tovább »

Magyarországról egyedüliként került a Műegyetem a legtöbb tudományos publikációt elbíráló intézmények közé - írja honlapján a Budapesti Műszaki és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb listát hozott nyilvánosságra a globális felsőoktatási rangsorairól ismert brit Quacquarelli Symonds (QS), ezúttal a feltörekvő európai...  Tovább »

Megdőlhet a látogatói rekord a XI. BME egyetemi napokon.  Tovább »

Tanított-e Eötvös Loránd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen? Mi köze Pázmány Péternek az ELTE-hez? Miért éppen Corvinus a Budapesti Corvinus Egyetem?  Tovább »

Andor György, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem gazdasági karának tavaly menesztett dékánja is elkezdi a munkát az egyetemen, olyan...  Tovább »

Az ELTE Gazdálkodástudományi Intézete (GTI) átmeneti jelleggel oktatási szolgáltatást végez a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar (GTK)...  Tovább »

Javult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és a Károly Róbert Főiskola működésének szabályozottsága - közölte az Állami...  Tovább »

Mégsem lesz káosz ősszel a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen az intézmény gazdaságtudományi karáról távozott negyven oktató hiánya...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták az Academic Ranking of World Universities listát, ismertebb nevén az ARWU-rangsort.  Tovább »

Úgy tűnik, a Debreceni Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem campusát tartjátok a legszebbnek, szerda óta legalábbis erre a két intézményre szavaztak...  Tovább »

Az egyetem egyik oktatójának pattant ki a fejéből, mi lenne, ha madárotthonokat terveztetne a diákjaival. Az eredmény bámulatra méltó.  Tovább »

Dékánválasztás előtt áll a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - néhány hónappal ezelőtt kis híján az ELTE-hez csatolt - gazdasági kara.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X