Legalább 1000-1200 forintos órabért fizetnek a balatoni vendéglátósok a diákmunkásoknak, de így sincs elég munkavállaló.  Tovább »

A Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és Dj Snake is fellép a Balaton Sound fesztiválon, amelyet jövőre július...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem csak a fővárosban és a vidéki nagyvárosokban lehet olcsón strandolni. Az idei évben is vannak strandok, ahol ingyen mártózhattok meg a Balatonban.  Tovább »

Kezdődik a nyári fesztiválszezon, összeszedtük, hol mennyibe kerülnek a belépők.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha véget ért az iskola, megvannak a vizsgák és az érettségi, akkor irány a strand.  Tovább »

Kijelölték az első pályákat, elég vastag a jég.  Tovább »

Bár tegnap véget ért a Sziget, nincs még vége a fesztiválszezonnak.  Tovább »

Három gyerek füstmérgezést szenvedett.  Tovább »

A Balatonon és Budapesten is érdemes lesz kimozdulni a hétvégén.  Tovább »

A Nemzeti Turisztikai Ügynökség ennyivel jutalmazza, hogy egy fiatal fiataloknak fiatalosan ír majd a Balaton környéki eseményekről.  Tovább »

Még át kell esni a vizsgákon és az érettségin, de lélekben sokan már félig a hazai fesztiválokon érzik magukat.  Tovább »

2016-ban is rengeteg jó koncert lesz. A legjobb külföldi sztárfellépőket gyűjtöttük össze, hogy már most beírhassátok a naptárba.  Tovább »

Mától augusztus 30-áig érvényes a nyári menetrend a balatoni vonalakon, ami jelentősen megkönnyíti a tóhoz utazók közlekedését.  Tovább »

David Guetta, Wiz Khalifa, Armin van Buuren, Alesso, Martin Solveig, Sven Väth, Steve Angello és Roni Size & MC Dynamite is fellép a szerdán...  Tovább »

Lassan vége az érettséginek és a vizsgaidőszaknak, úgyhogy ideje beszerezni a fesztiválbérleteket és a felszereléseket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X