Az inkább tavaszinak mondható időjárás sem vette el a bulizni vágyók kedvét a Balaton Soundtól.  Tovább »

A Wu-Tang Clan, a Prodigy, Calvin Harris, a Crystal Castles, Armin van Buuren, Steve Aoki és Justice is fellép többek...  Tovább »

Minden jegy elkelt a Balaton Sound szombati napjára, és a kempingben sem tudnak több vendéget fogadni - írja a hvg.  Tovább »

Fesztiválra járni jó dolog, csak nem túl olcsó - utánajártunk, hol kaphattok diákkedvezményt.  Tovább »

Indokolatlannak nevezte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön a Facebook közösségi...  Tovább »

Tüntettek a hallgatói szerződések ellen, hemzsegnek az aukciós oldalakon az alaptörvény díszkiadásának példányai, és megkezdődött a Balaton Sound -...  Tovább »

Valahogy így néz ki a szombat reggel a Balaton Soundon. A neheze - szombaton az is lemegy Zamárdiba, aki eddig nem tehette - persze még hátravan.  Tovább »

Úgy tűnik, a szerda esti vihar senkinek nem vette el a kedvét a Balaton Soundtól – a fesztiválon nonstop szól a zene, és mostanra talán már azok is...  Tovább »

A vihar miatt félbeszakították az Ákos-koncertet a Balaton Soundon - írja az Időkép, amelynek információi szerint nem...  Tovább »

Siófok példát mutatott azzal, hogy a város méretéhez és igényeihez méltó, lelket erősítő kulturális beruházásra...  Tovább »

Underworld, Stereo MC's, Jeff Mills, Luciano, Marc Antona - több tízezren buliztak szombaton a Balaton Soundon.  Tovább »

Teljesen megtelt a nagyszínpad előtti tér a Balaton Sound első napján, Snoop Doggra és Tiestóra több ezren voltak kíváncsiak.  Tovább »

A rendezők, szervezők részére készített belépőjegyeket árult egy budapesti egyetemista a Balaton Soundon - közölte a rendőrség pénteken.  Tovább »

A hét második felében ötödször rendezik meg Zamárdiban a Balaton Soundot.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X