Még át kell esni a vizsgákon és az érettségin, de lélekben sokan már félig a hazai fesztiválokon érzik magukat.  Tovább »

2016-ban is rengeteg jó koncert lesz. A legjobb külföldi sztárfellépőket gyűjtöttük össze, hogy már most beírhassátok a naptárba.  Tovább »

Mától augusztus 30-áig érvényes a nyári menetrend a balatoni vonalakon, ami jelentősen megkönnyíti a tóhoz utazók közlekedését.  Tovább »

David Guetta, Wiz Khalifa, Armin van Buuren, Alesso, Martin Solveig, Sven Väth, Steve Angello és Roni Size & MC Dynamite is fellép a szerdán...  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Lassan vége az érettséginek és a vizsgaidőszaknak, úgyhogy ideje beszerezni a fesztiválbérleteket és a felszereléseket.  Tovább »

Körbebicajozni a Balatont, felkészülni a nyári fesztiválszezonra, három nap alatt végignézni a kedvenc sorozatotokat - mi mindent lehetne csinálni...  Tovább »

Az inkább tavaszinak mondható időjárás sem vette el a bulizni vágyók kedvét a Balaton Soundtól.  Tovább »

A Wu-Tang Clan, a Prodigy, Calvin Harris, a Crystal Castles, Armin van Buuren, Steve Aoki és Justice is fellép többek...  Tovább »

Minden jegy elkelt a Balaton Sound szombati napjára, és a kempingben sem tudnak több vendéget fogadni - írja a hvg.  Tovább »

Fesztiválra járni jó dolog, csak nem túl olcsó - utánajártunk, hol kaphattok diákkedvezményt.  Tovább »

Indokolatlannak nevezte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön a Facebook közösségi...  Tovább »

Tüntettek a hallgatói szerződések ellen, hemzsegnek az aukciós oldalakon az alaptörvény díszkiadásának példányai, és megkezdődött a Balaton Sound -...  Tovább »

Valahogy így néz ki a szombat reggel a Balaton Soundon. A neheze - szombaton az is lemegy Zamárdiba, aki eddig nem tehette - persze még hátravan.  Tovább »

Úgy tűnik, a szerda esti vihar senkinek nem vette el a kedvét a Balaton Soundtól – a fesztiválon nonstop szól a zene, és mostanra talán már azok is...  Tovább »

A vihar miatt félbeszakították az Ákos-koncertet a Balaton Soundon - írja az Időkép, amelynek információi szerint nem...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X