Másodszorra hirdeti meg ösztöndíjprogramját a Diákhitel Központ Zrt.  Tovább »

Az MBA-képzések általában rettentő drágák, most 50- és 100 százalékos ösztöndíjat kínálnak, ráadásul külföldön.  Tovább »

Április 10-ig lehet pályázni a tavaszi fordulóban a Tempus Közalapítvány Campus Mundi ösztöndíjára, amely rövid külföldi tanulmányutakhoz nyújt...  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkársága meghirdette a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj 2016/17-es tanév második...  Tovább »

A Karlsruhe Institute of Technology intézmény ösztöndíjat kínál két éves, angol nyelvű mesterképzés elvégzésére...  Tovább »

A néhány ezer forinttól a több százezres fizetésig is eljuthatnak napjainkban a hallgatói önkormányzatok tagjai.  Tovább »

Folytatódik a Kapcsolódj be a közvetítésbe! című, egyéves szakmai gyakorlatra szóló ösztöndíjprogram.  Tovább »

Az idei évtől egyetemi képzésben (MSC) részesülhetnek a diplomás egészségügyi szakdolgozók, valamint háromezer ápolónak tanuló kap ösztöndíjat -...  Tovább »

Az elmúlt években többször felbukkant ez a térkép, de mindig érdemes egy gyors pillantást vetni rá.  Tovább »

Bekker Balázsnak, a Budapesti Corvinus Egyetem 20 éves szociológia szakos hallgatójának ítélte a 2017-es Komáromy Gábor-ösztöndíjat.  Tovább »

Már az idei tanévre emelkedtek a támogatási összegek.  Tovább »

Meghosszabbították, így még február 27-ig jelentkezhetnek az 1977. január 1.  Tovább »

Az Erasmus+ érdekes adatokat hozott nyilvánosságra.  Tovább »

Simicskó István honvédelmi miniszter ez alkalomból hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, szeretnék...  Tovább »

A jó élmények iskolában tartó erejéről, valamint a szakképzésben bevezetendő ösztöndíjrendszerről is beszélt Balog Zoltán, az emberi erőforrások...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X