Komoly ösztöndíjat nyerhetnek a tanári pályára készülő hallgatók.  Tovább »

Ha szeptemberben állami ösztöndíjas, vagy állami részösztöndíjas képzést kezdtek meg, idén is kénytelenek lesztek aláírni a hallgatói nyilatkozatot...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ezeket a támogatásokat pályázhatod meg, még akkor is önköltséges képzésben tanulsz.  Tovább »

A kormány nem hajlandó emelni a jelenlegi ösztöndíjakon, így a felsőoktatásban tanulók egyre magasabb megélhetési költségekkel és stagnáló...  Tovább »

hirdetés

Nyilvánosak az átbevezett ösztöndíj részletei. Havi 40 ezer forint járhat.  Tovább »

Az első félév még "ingyen jár" az alapképzésben, a másodiktól azonban már figyelni kell arra államilag finanszírozott szakokon, hogy mennyi idő...  Tovább »

Ismét elérhető a Budapesti Fotográfiai Ösztöndíj. Ismert nevek választják ki a legjobbat a pályázók közül.  Tovább »

Idéntől már nem találjátok a köztársasági ösztöndíjat.  Tovább »

Több ponton is változik a népszerű ösztöndíjprogram.  Tovább »

Tanulmányi átlagtól függően akár 50 ezer forintot is kaphatnak azok a diákok, akik hiányszakmát tanulnak.  Tovább »

Még tíz napig pályázhatnak diákhitel ösztöndíjra azok a 40 év alatti, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemisták és főiskolások, akiknek...  Tovább »

Jövőre 15 milliárddal több, összesen 23 milliárd forint juthat a felsőoktatási kiválósági támogatásra - jelentette be az emberi erőforrások...  Tovább »

Muntag Vincének, Magyarország egyik legfiatalabb és legtehetségesebb kutatójának most segítségre van szüksége.  Tovább »

Minden tudományterületről pályázható.  Tovább »

A képzett informatikusok és digitális ismeretekkel rendelkező szakemberek hiányát igyekszik orvosolni a kormány a jövőre bevezetendő Digitális...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X