Muntag Vincének, Magyarország egyik legfiatalabb és legtehetségesebb kutatójának most segítségre van szüksége.  Tovább »

Minden tudományterületről pályázható.  Tovább »

A képzett informatikusok és digitális ismeretekkel rendelkező szakemberek hiányát igyekszik orvosolni a kormány a jövőre bevezetendő Digitális...  Tovább »

Az egyetemi évei - ha van szülői támogatás és ösztöndíj, ha nincs - senkinek sem jelentik az anyagi jólét csúcsát.  Tovább »

hirdetés

A külföldi részképzés ösztöndíj pályázati határidejét meghosszabbították.  Tovább »

Másodszorra hirdeti meg ösztöndíjprogramját a Diákhitel Központ Zrt.  Tovább »

Az MBA-képzések általában rettentő drágák, most 50- és 100 százalékos ösztöndíjat kínálnak, ráadásul külföldön.  Tovább »

Április 10-ig lehet pályázni a tavaszi fordulóban a Tempus Közalapítvány Campus Mundi ösztöndíjára, amely rövid külföldi tanulmányutakhoz nyújt...  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkársága meghirdette a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj 2016/17-es tanév második...  Tovább »

A Karlsruhe Institute of Technology intézmény ösztöndíjat kínál két éves, angol nyelvű mesterképzés elvégzésére...  Tovább »

A néhány ezer forinttól a több százezres fizetésig is eljuthatnak napjainkban a hallgatói önkormányzatok tagjai.  Tovább »

Folytatódik a Kapcsolódj be a közvetítésbe! című, egyéves szakmai gyakorlatra szóló ösztöndíjprogram.  Tovább »

Az idei évtől egyetemi képzésben (MSC) részesülhetnek a diplomás egészségügyi szakdolgozók, valamint háromezer ápolónak tanuló kap ösztöndíjat -...  Tovább »

Az elmúlt években többször felbukkant ez a térkép, de mindig érdemes egy gyors pillantást vetni rá.  Tovább »

Bekker Balázsnak, a Budapesti Corvinus Egyetem 20 éves szociológia szakos hallgatójának ítélte a 2017-es Komáromy Gábor-ösztöndíjat.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X