A Klebelsberg Központ az idei tanévben is meghirdette a pedagógus hivatást választó fiatalokat támogató Klebelsberg Képzési Ösztöndíjat - közölte a...  Tovább »

Egyre nagyobb a szakadék a munkáltatók elvárásai és a végzett diákok tapasztalata és szaktudása között - mondta Gablini Gábor, a Munkaadók és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mi történik, ha otthagyjátok az egyetemet? Mikor és mennyit kell visszafizetni? Most minden kérdésre válaszolunk az állami ösztöndíjas félévekről.  Tovább »

Három fontos dátum, amit nem szabad elfelejteni, hiszen még szeptemberben észben kell tartani.  Tovább »

hirdetés

Szerdától benyújthatják az egészségügyi szakképzést adó intézmények nappali tagozatos hallgatói az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által...  Tovább »

Máshol tanultok szeptembertől, de korábban már jogosultak voltatok a Bursa Hungarica ösztöndíjra? Ezt kell tennetek, ha intézményt váltottatok.  Tovább »

Vissza kell fizetni az állami támogatás összegét, ha egy félév után otthagyjátok az egyetemet? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Sokan kérdeztétek, milyen szakmákkal lehet a leggyorsabban elhelyezkedni.  Tovább »

Ha külföldön végeznétek a szakmai gyakorlatot vagy egy rövid tanulmányútra utaznátok, a Campus Mundi program nagy segítségetekre lehet.  Tovább »

Újra pályázhatnak havi 40 ezer forintos ösztöndíjra azok, akik egészségügyi szakképzést adó középfokú intézmények nappali tagozatán tanulnak és...  Tovább »

Az iskolakezdés az egyetemistáknak és a szüleiknek is komoly kiadásokat jelenthet.  Tovább »

Most kezditek az egyetemet és szeretnétek egy kis támogatást? Mit kell tennetek és meddig pályázhattok a Bursa Hungarica ösztöndíjra? Itt a válasz:  Tovább »

Több főiskola alkalmazott egyetemi címet kapott, új nevet vett fel az egyik budapesti felsőoktatási intézmény, emelkedik a szociális ösztöndíjak...  Tovább »

Mi vár rátok a következő hónapban az iskolakezdésen kívül? Összegyűjtöttük, hogy mik a legfontosabb dátumok szeptemberben.  Tovább »

Mesterképzésen vagy osztatlan képzése tanultok, és szívesen kutatnátok külföldön?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X