Több mint háromszáz hallgató vett részt a Budapesti Corvinus Egyetem fórumán, amelyet az intézmény átalakulása miatt szervezett a hallgatói...  Tovább »

Nő a felsőoktatásban tanuló diákok után járó normatíva, illetve a doktori képzésben részt vevők száma, amennyiben a parlament elfogadja a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ma jár le a Bursa Hungarica ösztöndíj pályázati határideje.  Tovább »

Mesterszakon végzett kutatóknak és PhD-hallgatóknak ajánlunk egy remek ösztöndíjat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Úgy is részt vehettek külföldi részképzésen, hogy ti magatok választjátok ki a fogadó egyetemet és egyeztetitek a részleteket.  Tovább »

Hány félévig tanulhattok egyetemen vagy főiskolán állami ösztöndíjasként? Itt a válasz.  Tovább »

Módosították a Bursa Hungarica ösztöndíj leadási határidejét. Így még közel egy hetetek van arra, hogy benyújtsátok a pályázatot.  Tovább »

Több mint egy évtized után emelkedhet a felsőoktatási intézményekben a hallgatói normatíva, a felsőoktatási törvény tervezett módosításával 2020.  Tovább »

Fogynak-e az állami ösztöndíjas félévek egy OKJ-s képzés elvégzésével? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Két lépcsőben emelkedik az egyetemisták és főiskolások tanulmányi ösztöndíja, ha az Országgyűlés is rábólint az erről szóló javaslatra.  Tovább »

Folytatódik az őszi érettségi, közeledik a keresztféléves felvételi jelentkezési határideje, és más dátumokat is érdemes fejben tartani.  Tovább »

November 6-ig lehet pályázni a Bursa Hungarica ösztöndíjra – az anyagi juttatást az egyetemi-főiskolai hallgatók mellett azok is elnyerhetik, akik a...  Tovább »

Még mindig 1300 pedagógus hiányzik az iskolákból, emelkedhet a tanulmányi ösztöndíjak összege, nagyon sok magyar huszonéves készül külföldre - ezek...  Tovább »

Olyan ösztöndíjprogramot szeretnének elindítani az egyetemen, amely biztosítja, hogy a hallgatók – a térítésmentes tanulás lehetősége mellett –...  Tovább »

Nemcsak a szociális támogatások, a tanulmányi ösztöndíjak összege is emelkedhet, ha elfogadják a Kásler Miklós miniszter által benyújtott...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X