Egyre több kerületben toldják meg az önkormányzatok az óvodapedagógusok bérét – van, ahol bruttó 45 ezer, máshol 26-41 ezer forintos...  Tovább »

Előre egyeztetés, megbeszélés nélkül módosítottak az Óvodai nevelés országos alapprogramján: szeptembertől már a nemzeti identitástudat erősítése is...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Somogy megyei Mikén egy óvónő jut három település gyermekeire, emiatt még csak szabadságra sem tud menni az ottani óvodapedagógus.  Tovább »

Megírtuk, hogy már nemcsak tanárokból, óvodapedagógusokból is egyre nagyobb a hiány, jelenleg több mint 760 óvónőt keresnek az óvodák.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemcsak tanárokból, óvodapedagógusokból is egyre nagyobb a hiány, jelenleg több mint 760 óvónőt keresnek az óvodák.  Tovább »

Sok érdeklődő van, de még senkit nem sikerült találni a Tornanádaskán meghirdetett óvónői állásra, sokan kevesellték a mesésnek tűnő - bruttó...  Tovább »

Bruttó 350 és 520 ezer forint közötti fizetésért keresnek óvónőt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tornanádaskán.  Tovább »

Megsemmisítette saját korábbi ítéletét kedden az oroszországi Kurgan megyei bíróság, amely korábban öthavi szabadságvesztésre ítélte Jevgenyija...  Tovább »

Egy uniós programnak köszönhetően fejlesztenék a hátrányos helyzetű régiókban dolgozó óvodapedagógusokat.  Tovább »

Az RTL Klub Híradó szerint egy gyereknek celluxszal ragasztották be a száját abban az óvodában, ahol egy másik kisgyereket megkötöztek.  Tovább »

Gyerekeket kísérő óvónőt bántalmazott egy Kaposvár környéki település buszmegállójában egy férfi - közölte a Somogy...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X