Befejeződtek az emelt szintű szóbeli érettségik, hétfőtől elkezdődnek a középszintű vizsgák országszerte - közölte az Oktatási Hivatal csütörtökön...  Tovább »

Bár csak fél év múlva kezdődik a 2019-es érettségi, sok mindent már most tudunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyre több tantárgy 2019-es érettségi tételeit hozza nyilvánosságra az Oktatási Hivatal, amelynek az oldalán már a jövő májusi mozgóképkultúra és...  Tovább »

Mindegyik középiskolai tantárgyból lehet emelt szinten érettségizni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a 2019-es emelt szintű magyarérettségi tételeinek címét az Oktatási Hivatal.  Tovább »

2020-tól csak azok kerülhetnek be egyetemre vagy főiskolára, akik minimum egy tárgyból emelt szintű érettségit tesznek, emellett van egy – legalább...  Tovább »

Hány pontot szerezhettek az érettségi írásbeli és szóbeli vizsgáján? Megnéztük, hogy a négy fő tantárgyból maximum hány pontot gyűjthettek.  Tovább »

Milyen az érettségi pontszámítás középszinten és emelt szinten? Hány százaléktól van meg a kettes és hánytól az ötös? Itt a válasz.  Tovább »

Mit kell tenni, ha érettségizni szeretnétek, de nincs tanulói jogviszonyotok? Hol és meddig kell jelentkezni a vizsgára?  Tovább »

Ha átfogóbban szeretnétek készülni a közelgő érettségire vagy éppen tudjátok, hogy mi az a témakör, ami nehezebben megy, a következő online...  Tovább »

Bár jelentkezni csak februárban lehet majd az érettségire, nem árt tudni, hogy milyen tantárgyakból tehettek emelt szintű vizsgát 2019-ben.  Tovább »

Épphogy elkezdődött a tanév, de már minden az érettségiről szól?  Tovább »

Összesen hány államilag finanszírozott félévig tanulhattok az egyetemen, főiskolán? Vannak kivételek? Itt a válasz.  Tovább »

Szakmai szempontokból továbbra is szükségesnek tartjuk a szabad atlasz- és tankönyvválasztást - így reagált a Történelemtanárok Egylete arra, hogy...  Tovább »

Szeptember 3-án kezdődik a tanév, de milyen változásokra kell felkészülniük a középiskolásoknak?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X