Közoktatás Eduline

Karrier nap és állásbörze a ZsKF-en

Elolvasom

A Zsigmond Király Főiskola (ZSKF) második alkalommal rendezi meg campusán 2009. április 24-én 9 és 18 óra között, Karrier Nap és Állásbörze programsorozatát. A ZSKF a standos kiállítás mellett számos érdekes programmal várja az érdeklődőket.

Közoktatás Edupress

Kiállítói díjat nyertek a multik - az Edupress értékelt a HVG Állásbörzén

Elolvasom

67 kiállító közül választotta ki az Edupress a tavaszi HVG Állásbörzén megjelenő cégek közül a legötletesebb, legegységesebb, legmodernebb standot és a legötletesebb reklámajándékot kínáló céget Budapesten, március 26-án. Az elsősorban külső megjelenést elismerő díjat idén a Decathlon, a K&H Csoport, a Magyar Telekom és az E.ON Földgáz érdemelte.

Közoktatás Edupress

Állásbörzét rendeznek Debrecenben

Elolvasom

A megszokott helyen, a Debreceni Egyetem díszudvarán rendezik meg a Debreceni Egyetem XIII. Állásbörzéjét november 5-én. A rendezvényt megelőző és azt követő napokon karrier tanácsadás és előadások várják a hallgatókat. A helyszínen cégprezentációk regisztrációs játék értékes nyereményekkel, valamint érintőképernyős Karrier-kvízen mérhetik fel tudásukat és felkészültségüket a látogatók.

Közoktatás Edupress

Kiállítói ötletesség a HVG Állásbörzén

Elolvasom

Állást kínáló cégek, vállalatok és felsőoktatási intézmények, nyelviskolák is várták a HVG Állásbörze látogatót október 16-17-én. Az érdeklődők nem csupán a képzési, munkáltatói kínálatot, hanem a megnyerő külcsínt is előnyben részesítették. Az Edupress a külső megjelenést értékelve díjazta a rendezvény legötletesebb, legextrémebb, legegységesebb, legharmonikusabb standját, valamint a legötletesebb ajándékot adó kiállítót.

1 2 3