szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nyelvvizsga, nyaralás, külföldi továbbtanulás vagy csak önszorgalom? Bármi is legyen a motiváció az angol- és némettanulásra, most olyan ingyenes alkalmazásokat gyűjtünk össze, amivel a nyári szünetben gyakorolhattok.

Hamarosan újrakezdődik a nyelvvizsgaszezon. Akár aktív nyelvtanulók vagytok, akár újrakezdők, biztosan tudjátok már, hogy az angol nyelvtan nem feltétlenül tartozik a legkönnyebb dolgok közé. Habár az iskolában biztosan számonkérik az összes kötelező nyelvtani fordulatot, a tanórákon kívül is fontos, hogy helyesen tudjátok használni őket.

©

Most azoknak ajánlunk egy ingyenes alkalmazást, akik szeretnének interaktívan tanulni vagy gyakorolni, készülni a nyelvvizsgára. Az alkalmazás készítői szerint ugyanis ez a nyelvtani alkalmazás hasznos lehet például az IELTS, TOEFL vagy akár a TOEIC vizsgákhoz szükséges készségek fejlesztésében is.

A Learn English Grammar appal az összes nyelvtani szerkezetet külön csoportosítva tanulhatjátok meg. Így például külön készülhettek a főnevekből, elöljárókból, melléknevekből, igeidőkből vagy szókapcsolatokból és az igékből is. Ha egy-egy témát átnéztetek, a leckék végén gyakorló feladatokat is találhattok, tesztekkel mérhetitek fel a tudásotokat. Valamint leírásokat és magyarázatokat is olvashattok az egyes nyelvtani kérédsekre.

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan tanulhattok az alkalmazással, itt letölthetitek.

Spanyolul vagy koreaiul tanulnátok? Ezeket az appokat érdemes letöltenetek

Ha az angol és a német már a könyökötökön jön ki, ezeket az alkalmazásokat érdemes kipróbálnotok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!