szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha az angol és a német már a könyökötökön jön ki, ezeket az alkalmazásokat érdemes kipróbálnotok.

Spanyolul tanulnátok?

Ebben az alkalmazásban 750 mindennapi párbeszédet találtok. Olyan témák közül válogathattok, mint például a bemutatkozás, vásárlás, üzleti párbeszédek, vagy éppen a családi beszélgetések. Gyakorló játékokokon, spanyol novellákon és híreken keresztül ismerkedhettek meg a nyelvvel. Utóbbival nem csak a hallási készségeiteket és a szókincsetek növelhetitek, de még a világ történéseiről is értesülhettek. A Playlist-módban pedig akár vezetés vagy utazás közben is tanulhattok. Az app kezdő, középszintű és haladó tanulóknak is ajánlott.

©

Megismerkednétek a koreai nyelvvel?

Az app 900 gyakori szót és kifejezést tartalmaz, többek között dátum és idő, színek, turisztikai látványosságok és ismerkedés témában. A hangrögzítéssel pedig összehasonlíthatjátok a kiejtéseteket az anyanyelvi beszélőkkel. Az alkalmazást innen tudjátok letölteni.

©

Ingyenes alkalmazások a nyelvtanuláshoz - ezeket próbáltátok már?

Régóta szeretnétek felfedezni egy új nyelvet, de sosem volt időtök nekikezdeni? A legjobb appok csak fizetős formában tölthetőek le, esetleg meguntátok az eddig kipróbált alkalmazásokat? Most összeszedtünk nektek négy olyan applikációt, amiről nem biztos, hogy hallottatok, de ingyenesen ingyeneses letölthetitek őket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!