szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Régóta szeretnétek felfedezni egy új nyelvet, de sosem volt időtök nekikezdeni? A legjobb appok csak fizetős formában tölthetőek le, esetleg meguntátok az eddig kipróbált alkalmazásokat? Most összeszedtünk nektek négy olyan applikációt, amiről nem biztos, hogy hallottatok, de ingyenesen ingyeneses letölthetitek őket.

Valószínűleg mindenki hallott már a Duolingo, a Mondly és egyéb népszerű nyelvtanulós appokról, de ezeken kívül is több olyan alkalmazás van, ami ingyenesen letölthető és sokat tanulhattok velük.

LinGo Play

A LinGo segítségével több, mint 25 nyelv közül válogathattok. Az ingynesen letölthető appban nem csak nyelvleckéket tudtok végigcsinálni, hanem a barátaitokat is be tudjátok vonnia játékba, így online együtt is tudtok szórakozni. Arról nem is beszélve, hogy mindezt idegen nyelveket tanulva, akár bajnokságok formájában is. A „tanfolyam” végén még LinGo bizonyítványt is szerezhettek, ha végig csináljátok a villámkártyákkal és tesztekkel tűzdelt leckéket.

Memrise

A Memrise alapvetően arra fókuszál, hogy megtanítson benneteket úgy használni a nyelvet, mintha anyanyelvi beszélők lennétek. Ehhez gyakorló játékokat próbálhattok ki, ami elsősorban a kiejtéseteket ellenőrzi, és kijavítja, ha esetleg nem helyesen ejtettétek ki a szavakat. Offline módban is használható, szóval, ha Wi-fi nélkül ragadtok valahol, akkor is el tudjátok ütni az időt.

Busuu

A Busuuval már lehetséges, hogy  hogy találkoztatok, ugyanis több mint 100 millió felhasználója van már. Rövid, de hatékony leckékkel tanulhattok nyelveket a minden nap. Az app leírása szerint pedig, 22 óra a Busuu Prémium verziójával annyit ér, mintha egy szemesztert tanultatok volna az egyetemen az adott nyelvből. 

Xeropan

A Xeropannal, bár csak angolt tudtok tanulni, ez az applikáció is szórakoztató formában, egy időutazás keretén belül egy jövőbeli zsebtanár segítségével fejleszti az angoltudásotokat. Nagyjából három évnyi tananyaggal rendelkezik, szóval intenzíven is tudjátok a bővíteni az ismereteiteket.

Felvételi 2020: elég beírni a nyelvvizsga adatait az e-felvételi rendszerbe?

Szeretnétek, hogy többletpontként beszámítsák a nyelvvizsgátokat? Nem tudjátok, elegendő-e beírnotok a bizonyítvány adatait vagy az egész dokumentumot fel kell töltenetek az E-felvételi rendszerébe? Fontos kérdésre válaszolunk.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!