szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Összegyűjtöttünk néhány ingyenes alkalmazást, amelyekkel elkezdhetitek a tanulást.

Hollandul tanulnátok?

Ezzel az alkalmazással elsajátíthatjátok az alapvető holland szavakat és kifejezéseket, elkezdhettek mondatokat formálni, és részt vehettek beszélgetésekben. Az applikációval fejleszthetitek az írás-, olvasás-, hallás-, és beszédkészségeiteket. A state-of-the-art beszédfelismerőnek köszönhetően a kiejtésetek is javulhat, ugyanis csak akkor kaptok pozitív visszajelzést, ha a francia beszédetek tiszta és helyes. Az alkalmazáson belüli statisztikák pedig segítenek a fejlődésetek nyomonkövetésében.

©

Megismerkednétek a horvát nyelvvel?

Az applikációban a különböző horvát kifejezéseket fonetikusan és eredeti nyelven is láthatjátok. A nyelvtanulást anyanyelvi beszélőkkel készült hangfelvételek és kvízek teszik színesebbé.

©

Belevágnátok a lengyel tanulásba?

Az alkalmazással könnyedén és játékosan fedezhettek fel több mint ötezer, rövid beszélgetésekhez használt lengyel kifejezést. Tizenegy szórakoztató játékkal gyakorolhatjátok a hallás utáni szövegértést, valamint fejleszthetitek az írás és beszédkészségeteket. Azt is kiválaszthatjátok, hogy kezdő, közepes, haladó vagy profi szinten vagytok, így a tudásszinteteknek megfelelő feladatokat kaptok.

©

Helyesírási teszt: lássuk, hány pontotok lesz

A következő öt kérdésből hányra tudtok helyesen válaszolni? Most kiderül, mennyire jó a helyesírásotok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!