szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

100 ezer forintot talált egy hatodikos szegedi diák a bankautomatában: bevitte a bankba, hogy visszajuthasson a tulajdonosához - az esetről az RTL Klub híradója számolt be.

Egy hatodikos szegedi diák balatoni nyaralásról tartott hazafelé a nagyapjával augusztusban, amikor a veszprémi buszpályaudvaron észrevette, hogy valaki sietségében otthagyja a pénzét egy bankautomatában - számolt be a történetről az RTL Klub híradója péntek este.

A nagyapa – akinek 108 ezer forint a nyugdíja – unokájára bízta a döntést, mit tegyenek, aki azt mondta, vigyék be egy szegedi bankba a pénzt, hogy visszajuthasson ahhoz, aki kivette. A bankban ki is derítették, kié a pénz, mivel ő is bejelentette az esetet.

A bank most a diák iskolájának udvarán tartott ünnepséget, ajándékcsomaggal, mozijeggyel lepték meg a fiút, akit a többiek megtapsoltak. Az RTL-nek a nagyapa azt mondta, amikor bevitték a pénzt a bankba, nagyon furcsán néztek rájuk, azt mondták, ilyet nem nagyon szoktak tenni.

A nap videója: így köszönti negyedikeseit reggelente egy magyar tanárnő

Már közel 700 ezren nézték meg a Facebookon azt a videót, amiben egy magyar általános iskolai tanárnő különleges módon köszönti a gyerekeket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!