szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Már közel 700 ezren nézték meg a Facebookon azt a videót, amiben egy magyar általános iskolai tanárnő különleges módon köszönti a gyerekeket.

Korábban már bemutattuk, hogyan üdvözli a gyerekeket egy fiatal brazil tanárnő. Azonban nem csak külföldön vannak reggeli pacsizások. Ezen a videón a Szihalmi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola egyik tanárnője látható, aki különleges módon köszönti az osztályterembe belépő negyedikes diákjait.

Így várja negyedikeseit reggelente az... - Szihalmi Általános Iskola és AMI

Így várja negyedikeseit reggelente az iskolában tegnap óta Veresné Csilla néni, aki egy népszerű, interneten látott ötletet valósított meg az...

Csilla néni az interneten látta, és megvalósította a manapság nagy népszerűségnek örvendő ötletet – vagyis ábrákat helyezett ki az ajtóra, amiből az érkező gyerekek kedvük szerint választhatnak, és ölelkezhetnek, pacsizhatnak vagy táncolhatnak a tanárnővel.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.