szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A legtöbb egyetem marad a digitális oktatásnál erre a félévre, bár már elméletben lenne rá lehetőség, hogy bejárjanak a diákok.

Az egyetemek kinyithattak volna a kijárási korlátozások enyhítése után, de a budapesti egyetemek többsége a tanév hátralévő idejére úgy döntött, hogy marad a digitális oktatásnál és a vizsgákat is online tartják meg – számolt be az RTL Klub Híradója.

Május 19-e óta bejárhatnak a Semmelweis egyetemre a végzős diákok, szigorú szabályok mellett. Ettől héttől már azok az alsóbb éves orvostanhallgatók is, akiknek elengedhetetlen gyakorlati vizsgájuk van.

A Metropolitan Egyetemen szeptemberben lesz lehetőség pótolni a gyakorlati órákat, és a Corvinus Egyetemen is csak a záróvizsgázóknak kell bemenniük, kisebb csoportokban, de ha szükséges, akkor nekik is meg van a lehetőségük arra, hogy otthonról vizsgázzanak.

Meddig tanulhattok ingyenesen az egyetemen? Minden az állami ösztöndíjról

Hamarosan újabb tavaszi félév zárul az egyetemeken, bár az idei különleges időszakként vonul majd be a történelembe, van amin nem változtat. Most összeszedtünk mindent, amit az állami ösztöndíjas felévekről tudni kell. Hány félévetek van összesen, mit számít bele és hol tudjátok megnézni, hány félévetek van még.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!