szerző:
Eduline

Miniszterek, országgyűlési képviselők és akadémikusok mellett egy pornószínésznő is szemináriumot tart a világ egyik legjobb egyetemén. A cambridge-i hallgatóknak a 35 éves Nicolette Blue tart szemináriumot arról, hogyan érvényesülhetnek az életben.

A pornószínésznő órái iránt nagy az érdeklődés, a 740 férőhelyes nagyelőadó teljesen megtelik hallgatókkal – írja a Manna.ro hírportál.

Cambridge: nem először okoz meglepetést az egyetem

Nicolette Blue-t a pornófilmrendezőből politikussá avanzsált Anna Arrowsmith ajánlotta a Cambridge Egyetem vezetőinek: a felnőttfilmekben játszó színésznő három hónapon keresztül minden héten szemináriumot tart a hallgatóknak arról, hogyan vetkőzzék le gátlásaikat, és hogyan legyenek sikeresek a munkahelyükön és a magánéletükben.

Nem ez az első alkalom, hogy a Cambridge meglepetést okoz a világnak: 2010 őszén az idén hatvanhárom éves hallgatói lap, a Varsity divatszerkesztője aktfotókkal mutatta be a téli sapka- és sáldivatot. Az online és nyomtatott változatában is megjelentetett fotósorozaton a King’s College egyik másodéves hallgatója szerepel. “Jól szórakoztam a fotózáson, elégedett vagyok a testemmel, ezért egyáltalán nem zavar, hogy a félmeztelen képeim bekerültek a lapba” – nyilatkozta a The Daily Mailnek a húszéves, japánszakos egyetemista lány.

“A képek nagyon egyszerűek és letisztultak lettek, kifejezetten ilyet szerettünk volna, elégedettek vagyunk” – tette hozzá Jess Kwong, a Varsity divatszerkesztője, aki maga is a King’s College hallgatója. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy az egyetem vezetői hogyan reagáltak a rendhagyó divatanyagra, amely – találóan – a Days of Heaven címet kapta.

eduline