szerző:
Eduline

„Itt az alapműveltséged már kevés lesz a ketteshez. Kíváncsi vagy, milyen egy vizsgaidőszak ezen az egyetemen? Emlékezz vissza az érettségire való felkészülésedre, és szorozd meg héttel! Kerülj jó vizsgabizottsághoz! Húzz mindig jó tételt! Így megúszod kevés utóvizsgával…”

Ebben a rovatban olyan cikkeket, rövid történeteket kívánunk megjeleníteni, melyek a hazai, vagy külföldi felsőoktatási intézményekben folyó életet mutatják be. Az ott tanulók mindennapjai, a tanárok, a csoporttársak, a vizsgák, korrepetálások, mind nagyon érdekesek azok számára, akik ugyanitt szeretnének diplomát szeretni.  Érdekli őket, hogy milyen tantárgyakat kell majd felvenniük, mi az, amit komolyan kell venni, mire kell vigyázni ezzel a kreditrendszerrel kapcsolatban. Kíváncsiak az intézményen kívüli életre is, a kollégiumi szobákra, esti programokra, a város életére, a hazautazás nehézségeire is. Mennyibe kerülnek a tankönyvek? Sok a kiadás?

Azonkívül még sok olyan dolog van, amiről semmilyen tapasztalatuk nem lehet, ezért nem is számíthatnak rá. Mire tanít a Tanulmányi Osztály? Tényleg önmagát kormányozza a Hallgatói Önkormányzat? Mi a plágium vegyjele?

Az eduline.hu mindig támogatni fogja az első kézből jött információkat, hasznos tanácsokat.
Megjelenést biztosítunk Számodra is, ha elküldöd saját tapasztalataidat az egyetemről, főiskoláról ahová jársz.

Ma Te segíthetsz másoknak, holnap mi segítünk Neked.

Írd meg e-mailben az [email protected] –ra, hogy milyen az életed az egyetemen, főiskolán! Célunk az összes felsőoktatási intézmény legtöbb szakáról hasznos információk megjelenítése azok számára, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

Köszönettel: az eduline csapata