szerző:
Eduline

Ha átfogóbban szeretnétek készülni a közelgő érettségire vagy éppen tudjátok, hogy mi az a témakör, ami nehezebben megy, a következő online kurzusokkal biztosra mehettek.

©

Ha a töri lenne a felvételi tárgyatok

A 20. századi történelemből remekül felkészülhettek ezzel az online kurzussal. Egy próbaérettségivel pedig még tesztelhetitek is magatokat.

Ha sikeresen szeretnétek túlélni a matekot

Akinek nem más, csak a túlélés, vagyis a kettes a cél, ezzel a kurzussal biztosra mehet. Ha ennél azért nagyobb lenne a mérce, és megcéloznátok esetleg egy hármast vagy egy négyest, akkor ezek az online videók jól jöhetnek. Aki pedig penge matekból, de szüksége lenne egy kis gyakorlásra, ide beiratkozhat.

Ha a biológia lenne a választott tárgyatok

Akár közép akár emelt biológiaérettségire készülőknek ajánljuk ezt az online kurzust, amelyben kísérleteket nézhettek és tanulmányozhattok különböző oktatóvideókban.

Itt a teljes lista: ezekből a tantárgyakból tehettek emelt szintű érettségit 2019-ben

Bár jelentkezni csak februárban lehet majd az érettségire, nem árt tudni, hogy milyen tantárgyakból tehettek emelt szintű vizsgát 2019-ben. Az emelt szinten is választható tantárgyak teljes listáját az Oktatási Hivatal oldalán találjátok meg - a nehezebb, a felvételin több pontot érő vizsgára csak ezekből a tárgyakból jelentkezhettek.