szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A keresztféléves felvételiben 2019. november 15-i határidőig fogadnak el jelentkezéseket a rendszerben. De mikor lesznek meg az eredmények? Itt a pontos dátum.

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2019. november 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje 2019. november 20. A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés, amiről már mi is többször írtunk.

A hitelesítést követően 2020. január 9-ig lesz lehetőségetek a jelentkezési határidő után szerzett dokumentumok feltöltésére - írja a tájékoztató.

A ponthatárokat pedig várhatóan 2020. január 23-án hirdetik majd ki. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen ponthatárok voltak az előző években, akkor itt megnézhetitek őket egy helyen.

Ha idén felvételiztek, akkor a 2020-es keresztféléves felvételiről szóló, folyamatosan frissülő cikkeinket itt találjátok.

Felvételi dokumentumok: ezeket a papírokat is fel kell tölteni a rendszerbe?

Már csak a jövő hét végéig adhatjátok be a jelentkezéseteket egyetemre vagy főiskolára a keresztféléves felvételi eljárásban. Az érettségi bizonyítványt is fel kell tölteni? Meddig van idő pótolni a hiányzó dokumentumokat? Fontos kérdésekre válaszolunk.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.