szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha idén érettségiztek, ti is tudjátok, nem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést. Ha ti is gyakorolnátok akkor az egyik legjobb módja a tanulásnak, ha megnézitek az előző évek feladatsorait. Ebben a cikkben összeszedtük azokat a linkeket, amikre szükségetek lesz.

Ha szeretnétek kipróbálni magatokat a vizsgák előtt, akkor nincs más dolgotok, csak nyissátok meg vagy akár nyomtassátok ki a feladatokat, és az érettségi időkeretet betartva oldjátok meg a feladatokat.

Ha az érettségi-felkészülésnél kitöltenétek az előző évek feladatsorait is, itt megtaláljátok az összes feladatlapot és a hozzájuk tartozó megoldókulcsot is közép- és emelt szinten egyaránt. Csak állítsátok be a megfelelő vizsgatárgyat a keresőben és máris elkezdhetitek a felkészülést.

Kíváncsiak vagytok, mi volt az előző évek feladatsoraiban? A tavalyi májusi magyarérettségi feladatsorait itt találjátok középszinten és emelt szinten, illetve ezeken a linkeken a feladatok megoldásait is megnézhetitek. A 2017-es magyarérettségi feladatait itt oldhatjátok meg középszinten, itt pedig emelt szinten, ha pedig ellenőrizni szeretnétek a feladatokat, ezeken a linkeken azt is megtehetitek. A korábbi évek összes őszi és tavaszi érettségi feladatsorát mindkét szinten pedig itt találjátok meg.

Itt vannak az előző évek érettségi feladatsorai matekból: kezdjétek időben a felkészülést

Elkezdenétek a felkészülést a matekérettségire? Az egyik legjobb gyakorlási lehetőség, ha megoldjátok az előző évek feladatsorait. Ebben a cikkben összeszedtük azokat a linkeket, amikre szükségetek lesz.