Nyelvtanulás Eduline

Így tanulhattok franciául teljesen ingyen

Elolvasom

Szívesen belevágnátok a francia nyelv tanulásába, de nincs pénzetek tanfolyamra? Elfoglaltak vagytok, és nem tudnátok eljárni az órákra? Korábban több online nyelvtanfolyamot ajánlottunk nektek, most a legjobbakat szedtük össze.

Felsőoktatás Eduline

A hét hírei: változik a hallgatói szerződés, "párválasztót" indít a kormány

Elolvasom

Ha az Országgyűlés elfogadja, kevesebb időt kell majd itthon ledolgozniuk az állami ösztöndíjas hallgatóknak. Folytatódik az érettségire felkészítő cikksorozatunk: oktatóvideóinkkal a magyar-, a töri- és a matekvizsgára gyakorolhattok. Összegyűjtöttük, melyek azok az egyetemek és főiskolák, amelyek nem bólintottak rá a nyelvvizsga-amnesztiára, az otthoni nyelvtanuláshoz pedig ingyenes online teszteket ajánlunk angolból, németből, olaszból. A kormány közben az elfoglalt fiatalok pártalálásába segítene be. Heti összefoglaló.

Nyelvtanulás Eduline

Így tanulhatsz kínaiul teljesen ingyen

Elolvasom

Szeretnél megtanulni egy új nyelvet, de nincs pénzed nyelvtanárra, nyelvtanfolyamra? Az interneten rengeteg ingyenes nyelvlecke található, amelyekkel otthon, a saját időbeosztásod szerint haladhatsz. Íme, a legjobb oldalak kínainyelv-tanuláshoz.

1 2 3 4