Érettségi-felvételi Eduline

Középiskolai tanév Kanadában

Elolvasom

Évről-évre több középiskolás diák szeretne Kanadába eljutni, hogy ott tanulhasson néhány hónapot vagy akár egy teljes évet. Az ország sok szempontból izgalmas célpont a diákoknak, egyik fő vonzereje, hogy itt az angol nyelv mellett a franciát is könnyen el lehet sajátítani. Na és persze az sem mellékes szempont, hogy az itteni középiskolai oktatás színvonala világszerte elismert, a PISA felmérések is azt mutatják, hogy a kanadai iskolák a világ oktatásának élvonalában vannak.

Nyelvtanulás Eduline

Világválság idején a legjobb, ha külföldön tanulsz

Elolvasom

Mikor a gazdasági visszaesés miatt nehéz helyzetbe kerülünk, jó ötlet lehet erőnket és energiánkat saját magunk képzésébe fektetni és külföldi tapasztalatokkal gyarapodni. A Dream Foundation non-profit alapítvány azért jött létre, hogy színvonalas képzési lehetőséget biztosítson Európa szerte az érdeklődők számára.

Közoktatás Eduline

Rekord számú csapat a IX. BME Nemzetközi 24 órás Programozóversenyen

Elolvasom

Sikeresen lezajlott február 28-án a IX. BME Nemzetközi 24 órás Programozóverseny – a Challenge24 internetes előválogatója, amelyre az idén rekord számú csapat regisztrált. Az eseményt a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete bonyolította le. Az internetes előválogatón a német UlmReds nevű német csapat érte el a legjobb eredményt, míg a legeredményesebb magyar csapat, a Monkey Island a nyolcadik helyen végzett. A május 1-3. között megrendezésre kerülő döntőre a tavalyi első 3 csapat mellet a legjobb 27 csapatot hívják meg a szervezők.