szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hajlamosak vagytok eltunyulni, de azért szeretnétek hasznosan tölteni a nyarat, hogy legyen mire emlékeznetek? Szuper appot ajánlunk nem csak lustálkodóknak.

A nyáron - bár fontos a pihenés - könnyen beleeshettek abba a hibába, hogy céltalanul telnek, egyre gyorsabban a napjaitok, miközben valójában nem csináltok semmit. A következő applikációval az aktív kirándulásokon át, még egy kis nyelvtanulást is beiktathattok a napjaitokba ugyanis a Daylio appnak van célkitűzés funkciója is.

Bár az alkalmazás fő célja a megörökítése az eseményeiteknek, aktuális hangulatotoknak, azért tudatosabb tervezéshez is használhatjátok, főként úgy, hogy néhány nap elteltével már látni is fogjátok, hogy valójában hogyan és mivel töltitek az időtök nagy részét.

Így aztán az is kisebb valószínűséggel történhet meg veletek, hogy augusztus végén, kapkodva eszméltek rá arra, hogy eltelt a nyári szünet, hanem már akár mostantól tölthetitek tudatosabban, hasznosabban az időt.

Nemzetközi nyelvvizsgát terveztek? Itt ingyenesen gyakorolhattok

Külföldi továbbtanulás vagy munka van a láthatáron, de még fejlesztenétek a nyelvtudásotokat? Akkor ezt az oldalt érdemes felfedezni.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!