szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Külföldi továbbtanulás vagy munka van a láthatáron, de még fejlesztenétek a nyelvtudásotokat? Akkor ezt az oldalt érdemes felfedezni.

Bár a felvételi nyelvvizsga követelményét tavaly eltörölték, és augusztus 31-ig a magyar diplomához sincs szükség nyelvvizsgára - a nyelvtudás kelleni fog az egyetemen. Akár a vizsga előtt álltok, akár csak tervezitek, hasznos, ha már a jelentkezés előtt felkészültök arra, milyen feladatokat kaphattok a vizsgán.

Korábban már ajánlottunk oldalakat, gyakorló- és mintafeladatokat angolul tanuló diákoknak.

Most egy olyan oldalt hoztuk, amivel kifejezetten angolnyelvű, nemzetközileg elismert nyelvvizsgákra készülhettek.

Az Examenglish oldalán találtok feladatokat és teszteket IELTS, TOEFL, CPE, CAE, FCE vagy PET nyelvvizsgára is. Ez az oldal persze nem csak közvetlenül vizsga előtt állóknak, segíthet. Támpontot jelenthet, ha szeretnétek jobban megismerni a feladatokat mielőtt kiválasztjátok a vizsgát, vagy akkor is jól jöhet, ha már választottatok, de szeretnétek felkészülni arra, mennyi idő alatt tudjátok megoldani a feladatsorokat. Ne tévesszen meg az idejétmúlt dizájn, nagyon sok hasznos dolgot találhattok az oldalon.

Ezekkel élesben is találkozhattok - mintafeladatok a nyelvvizsgához

Ha nyáron vagy akár ősszel nyelvvizsgáztok, akkor van, amit már most érdemes megnéznetek. Összegyűjtöttük azokat az oldalakat, ahol ingyenesen letölthető mintafeladatokat találtok a különböző nyelvvizsgákhoz.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!