szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A mozis kasszasikerlista adatai azt jelzik, hogy a koronavírus veszélye nem rettentette el a hét végén a közönséget a mozitól: ezek voltak a legnépszerűbb filmek.

Jól nyitott a Disnesy és a Pixar Előre című animációs vígjátéka és Ben Affleck sportdrámája, a The Way Back című film is.

Előre

A két tizenéves elf-fivér nem mindennapi küldetéséről szóló Előre című animációs film iparági becslések szerint 40 millió dollárt hozott a bemutató hétvégén az észak-amerikai mozikban, míg a nemzetközi piacokon 28 millió dollárt. Utóbbiról a Disney megjegyezte, hogy az ázsiai, csendes-óceáni térségében kívüli területeken nem éreztek semmilyen anyagi veszteséget.

Az Előre a bevételi toplista második helyére szorította vissza a Universal és a Blumhouse A láthatatlan ember című filmjét, amely 15,2 millió dollárt forgalmazott. 

A Warner Bros. Pictures forgalmazásában, Ben Affleck főszereplésével készült The Way Back, amely egy alkoholista építőmunkásról szól, akit egykori középiskolája felkér arra, hogy legyen a kosárlabdacsapat edzője, 8,5 millió dollár bevételre tett szert. Főként az idősebb közönség körében váltott ki érdeklődést a film és a kritikusok körében is elismerést aratott.

Újabb nevek az idei EFOTT-ról: rengeteg DJ vár a fesztiválozókra

Újabb fellépőkkel bővült az EFOTT fellépőinek névsora. Nemzetközi előadók közül a KSHMR és a Pendulum, hazai közönségkedvencek közül pedig többek között a Bagossy Brothers Company, a Kiscsillag, a 30Y, az Anna and the Barbies, vagy éppen a Hiperkarma is ott lesz az idei fesztiválon. Az eddig bejelentett fellépők teljes névsorát itt találjátok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.