szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Újabb fellépőkkel bővült az EFOTT fellépőinek névsora. Nemzetközi előadók közül a KSHMR és a Pendulum, hazai közönségkedvencek közül pedig többek között a Bagossy Brothers Company, a Kiscsillag, a 30Y, az Anna and the Barbies, vagy éppen a Hiperkarma is ott lesz az idei fesztiválon. Az eddig bejelentett fellépők teljes névsorát itt találjátok.

Korábban már írtunk róla, hogy a 2020-as EFOTT fesztiválnak ismét a Velencei-tó északi partja ad majd otthont július 15-20. között, ám a rendezvény területe az előző évekhez képest fél kilométerrel nyugatabbra, Sukoró irányába költözik.

Az új környezetben olyan nagy hazai fellépők biztosították már be helyüket, mint Majka&Curtis vagy a Follow the Flow, de ott lesz a 2019-es év egyik legnagyobb felfedezettje, a 237 ezres Instagram táborral rendelkező Manuel is. Most pedig újabb nevekkel bővült a lista.

Yamina, Metzker Viktória, Andro, a Drop The Cheese, Joerjunior, DJ Lennard, Peter Jabin, Pixa, a Stadiumx, a UVCT azaz Jumodaddy és Wonda, illetve Willcox már biztosan pörgeti a lemezeket 2020. júliusában az EFOTT-on. De a dj-k felhozatala nem áll meg az országhatárnál: idén az ausztrál Pendulum DJ Setre is mehet majd a tombolás, illetve a Velencei-tó északi partjára látogat életében először az indiai és amerikai felmenőkkel rendelkező, EDM producer és dj, KSHMR is.

Az már biztos, hogy az alternatív zene kedvelőinek is hatalmas örömöt szereznek idén a szervezők. Életében először lép ugyanis az EFOTT színpadára a Bérczesi Robi által vezetett Hiperkarma. Pár év szünet után újra ott lesz a Kiscsillag, fellép a 30Y, a nagyszínpadon pedig biztosan találkozhattok majd a Bagossy Brothers Companyval. De az újonnan közzétett nevek között szerepel Péterfy Bori & Love Band, illetve az Anna and the Barbies is.

Ők lesznek a VOLT fesztivál fellépői

Már teljes a Telekom VOLT Fesztivál nagyszínpadának programja is.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.