szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A félév közbeni dolgozatokhoz, esszékhez lenne szükségetek a szakirodalomra, vagy nekiállnátok a vizsgaidőszakra való felkészülésnek? Így szerezhetitek be a kötelezőket és az önálló kutatáshoz használt példányokat.

Nemcsak az évközi teendők miatt érdemes időben beiratkozni a könyvtárakba, hanem azért is, hogy elkerülhessétek a félév végi hajrát, amikor a leggyorsabbak órák alatt elkapkodják a kötelezőket. A könyvtárakban a helyben használat, olvasás általában ingyenes, a kölcsönzésért viszont fizetnetek kell. Itt gyűjtöttük össze a legnagyobb budapesti és egyetemi könyvtárak árait.

A szakirodalmat és a kötelező olvasmányokat más utakon is beszerezhetitek, például online forrásokból vagy csere útján. Ezekről itt írtunk részletesen.

Spórolási tippek egyetemistáknak: így akár több ezer forintot is megtakaríthattok

Az utóbbi napokban több olyan ötletet is mutattunk, amivel több ezer forintot is spórolhattok. Most összegyűjtöttük, hogy mehettek kedvezményesen moziba, színházba vagy múzeumba, hogy spórolhattok az utazással és a tankönyvekkel.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.