szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az utóbbi napokban több olyan ötletet is mutattunk, amivel több ezer forintot is spórolhattok. Most összegyűjtöttük, hogy mehettek kedvezményesen moziba, színházba vagy múzeumba, hogy spórolhattok az utazással és a tankönyvekkel.

Múzeumba mennétek?

26 éves kor alatt az időszaki kiállításokat 50 százalékos kedvezménnyel, az állandó kiállításokat pedig a hónap egy kijelölt, hétvégi napján teljesen ingyen látogathatjátok. Itt megnézhetitek, pontosan hol élnek  akedvezmények.

De azzal is több ezer forintot spórolhattok meg a fővárosi színházakban diákként, ha ügyesen vásároltok jegyeket. Azt, hogy melyik színházban nézhettek előadásokat kedvezménnyel, itt elolvashatjátok.

Esetleg filmeket néznétek?

Ha imádjátok a filmeket, de szívesen spórolnátok egy kis pénzt a szórakozáson, mutatjuk, Budapesten hol és mennyiért vásárolhattok olcsóbb mozijegyet diákigazolvánnyal. A teljes cikket és a pontos árakat itt nézhetitek meg.

Sokat utaztok az egyetem vagy a munka miatt? Ilyen tömegközlekedési bérleteket, jegyeket vehettek, ha nappali, esti vagy levelező tagozaton tanultok valamelyik fővárosi egyetemen, főiskolán. Összegyűjtöttük.

Elkezdődött az iskola, egyetem és egy újabb tanév. Összegyűjtöttünk pár oldalt, ahol a kötelező olvasmányokat, szakirodalmat vagy éppen csak egy érdekes regényt szerezhettek be olcsóbban.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.