szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Lássuk, átmennétek-e az érettségin. A következő kvízhez a matekérettségi első feladatsorának kérdései közül válogattunk nektek. Hibátlan lesz?

Itt találjátok a tesztet:

Az eredményért görgessetek a lap tetejére.

Így osszátok be az időtöket a matekérettségi alatt - hasznos tippek érettségizőknek

"Sok diáknak nem az a problémája, hogy nem képes megoldani helyesen az érettségi feladatokat, hanem hogy kifutnak a megadott időből, és nem fejezik be a feladatsort". Erre próbáltunk megoldást találni a Studium Generale matematika szekciójának vezetőjével, aki megosztotta velünk a tapasztalatait.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2020-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.