szerző:
Eduline

1. lépés: regisztráció Regisztrálni az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

1. lépés: regisztráció

Regisztrálni az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) oldalán lehet, ide kattintva. Jobb oldalon, felül találjátok a regisztrációt, ahol értelemszerűen kell megadni az alapadataitokat (például születési idő és hely, lakcím), valamint az e-mailcímeteket és egy jelszót. Fontos, hogy legalább két nagybetű és legalább két számjegy szerepeljen a jelszóban, különben a rendszer nem enged továbblépni.

Regisztráció
©

Ezután kaptok egy megerősítő e-mailt, benne a regisztrációs kódotokkal. A kód miatt érdemes ezt az e-mail megtartani. Az e-mailcímeteket aktiváló linkre kattintva visszatértek az OFA oldalára, most már be lehet lépni.

2. lépés: felsőfokú tanulmányok megadása

Itt kaptok egy tájékoztatást arról, hogy a baloldali "Saját adatok" fülre kattintva adjatok meg néhány adatot. Mivel a legtöbb adatot a regisztrációkor már megadtátok, ezért csak a nyilatkozatokkal kell foglalkoznotok: nyilatkozni kell a felsőfokú tanulmányaitokról és arról, miért vennétek igénybe a diplomamentő programot. Ha ezt kitöltöttétek, érdemes még egyszer ellenőrizni az adataitokat.

Saját adatok, nyilatkozatok
©

3. lépés: az igényfelmérő űrlap kitöltése

Már csak az igényfelmérő lap van hátra. Térjetek vissza a főoldalra (ahonnan a "Saját adatok" fület is elértétek), és kattintsatok az "Igényfelmérés" feliratra. Itt arról kell nyilatkoznotok, milyen tanfolyamot vennétek igénybe: például milyen nyelvből, milyen óraszámban, heti hány alkalommal. A nyelv kiválasztásánál nemcsak az angol, a német és a francia közül választhattok, hanem bármilyen mást is megadhattok - ha nagy az érdeklődés egy nyelv iránt, nagyobb esély van arra, hogy bevegyék a programba.

Igényfelmérő lap
©

Fontos, hogy az igényfelmérő lap kitöltése még nem minősül jelentkezésnek, az induló tanfolyamokról csak később (valószínűleg áprilisban) tudhattok meg részleteket. A diplomamentő programról itt olvashattok többet.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!