szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Német szóbeli előtt álltok és fejlesztenétek a szókincseteket? Vagy egyszerűen csak új nyelvet tanulnátok, és a németre esett a választásotok? Ezzel az alkalmazással egyszerűen fejleszthetitek magatokat.

Ezzel az alkalmazással egyszerűen sajátíthatjátok el a német szavakat, kifejezéseket, fejleszthetitek a nyelvtanotokat, mondatokat alkothattok, és részt vehettek hétköznapi beszélgetésekben.

Olvasás, hallgatás, írás és beszéd fejlesztő nyelvi feladatokkal gyakorolhattok. Az alkalmazás szótárral, igeragozóval és úgynevezett ’state-of-the-art’ beszédfelismerő technológiával van ellátva – ez azt jelenti, hogy az alkalmazás ellenőrzi a szavaitokat, és csak akkor kaptok pozitív visszajelzést, ha a német beszédetek tiszta és helyes, így javul majd a kiejtésetek.

Egy újabb remek alkalmazás, amivel a kiejtést is gyakorolhatjátok

Appajánlónkban most egy olyan alkalmazást mutatunk, melyben az angol kiejtést és hallásértést gyakorolhatjátok.

Mi mindent kínál még az alkalmazás?

A tökéletes német kiejtést anyanyelvű szinkronszínészek társalgásaiból sajátíthatjátok el. Az alkalmazásban hasznos kifejezéseket kaptok, amelyeket életszerű szituációkban tudtok majd kamatoztatni. Ezeken kívül az igeragozást is gyakorolhatjátok.

A folyamatos statisztikai elemzések azt is lehetővé teszik, hogy nyomon kövessétek a fejlődéseteket. A ranglistának köszönhetően pedig a barátaitok és családtagjaitok szintjét is figyelemmel kísérhetitek, illetve versenyezhettek, hogy ki lesz a legjobb.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.