szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Appajánlónkban most egy olyan alkalmazást mutatunk, melyben az angol kiejtést és hallásértést gyakorolhatjátok.

A Learn English Daily egy olyan alkalmazás, amellyel minden nap gyakorolhatjátok az angolt. A szavak és rövid párbeszédek témák szerint vannak csoportosítva. Ezeket meghallgatva és hangosan ismételve javíthatjátok a szókincseteket. Mivel a leghosszabb párbeszéd is csupán 1-2 perces, ezért bárhol és bármikor tudtok a gyakorlásra elegendő időt szánni.

Nyelvvizsgára készültök vagy nyaralni mentek? Ezeknek az ingyenes appoknak a telefonotokon a helye

Külföldre utaztok és szükségetek lenne egy jó fordítóra? Nyelvvizsgára készültök, de nem szeretnétek hurcolászni a szótárt minden órára? Akkor ezeket az alkalmazásokat muszáj kipróbálnotok.

Az alkalmazáson belül, különböző témában néhány perces kisfilmek megnézésére is van lehetőségetek. És ha mindez még nem lenne elég, az igeidőket bemutató táblázatoknak köszönhetően a nyelvtanotokat is fejleszthetitek. 

Idén felvételiztek? Itt kiszámolhatjátok a pontjaitokat

Ha szeretnétek biztosra menni, már feltöltöttetek minden fontos dokumentumot, és szívesen kalkulálnátok a pontjaitokkal, próbáljátok ki az Eduline pontszámító kalkulátorát. Számolgatnátok? Itt megnézhetitek, milyen adatokat kell megadnotok, melyik pontszámítással jártok jobban, és hogyan működik a kalkulátor.