szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az elmúlt hetekben sok olyan ingyenes alkalmazást ajánlottunk nektek, amelyeknek nemcsak a nyelvtanulásban, hanem a mindennapokban is hasznát vehetitek. Most összegyűjtöttük nektek a legjobbakat.

Játékosan új nyelveket tanulhattok

Az egyik legnépszerűbb nyelvtanító alkalmazás a Duolingo memóriakártyás változatának is nevezett Tinycards, játékos módon tanít angolul kisebbeket és nagyobbakat is egyaránt.

Ha kedvetek támadt kipróbálni, akkor itt megnézhetitek.

Offline is működik

Ezzel az alkalmazással nemcsak online, hanem offine is megtalálhatjátok a szótárban éppen keresett szavakat, hiszen az alkalmazás működéséhez nem kell állandó internetkapcsolat.

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek lenne egy ilyen alkalmazásra, akkor itt bővebben olvashattok róla.

Nem csak a nyelvtanban segít

Egy app segítségével kifejezéseket gyakorolhattok angolul, németül, franciául, olaszul, spanyolul és akár portugálul is, meghallgathatjátok, hogy az anyanyelvi beszélők hogyan ejtik ki a szavakat, milyen gyorsasággal és hanglejtéssel. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor itt megnézhetitek.

Hangalapú fordítás? Ilyen is van

Ezzel az alkalmazással már beszélgetéseket is fordíthattok, több nyelven is használható, sőt egy kifejezést egyszerre több nyelvre is lefordíthattok vele. És a lényeg: teljesen ingyenes. Itt megnézhetitek.

Ha pedig kíváncsiak vagytok az év legjobb alkalmazására, akkor itt megnézhetitek, hiszen ezzel az appal ingyen tanulhattok nyelveket, fejleszthetitek a szókincseteket a bonyolult nyelvtan nélkül.

A 2018-as év legjobb alkalmazása: ingyenesen tanulhattok akár 31 új nyelven

Ez lett az idei év legjobb alkalmazása: ingyenesen tanulhattok nyelveket, fejleszthetitek a szókincseteket bonyolult nyelvtan nélkül.