szerző:
Eduline

19 fokot tudtak varázsolni a hét eleji 14-hez képest, de a rendszer már nem lesz tökéletes tavaszig. A szülők viszik a hősugárzókat.

 

Már két alkalommal kellett elhoznunk a gyerekeket, mert az osztályban 14°C volt. Szünet után már egyáltalán nem volt fűtés. Most valamit javítgattak, így a tegnapi napot teljesen felöltözve töltötték kb. 19°C-ban. Az alagsorban lévő tornateremben és öltözőben teljesen hidegek a radiátorok. A KLIK annyit mondott telefonban, hogy elavult a rendszer, tavaszig nem lehet kijavítani.

Ezt írta egy szülő a 444-nek. A helyzet a Kispesti Erkel Ferenc Általános Iskolában ennyire fagyos.

A portál forrása szerint a Klik nagy teljesítményű hősugárzókat akart bevetni a helyzet konszolidálására, ám az osztályokban található konnektorokba nem merik bedugni, mert az elavult eletromos hálózat félő, nem bírná. Emiatt a szülők maguk visznek hősugárzókat az iskolába, ami szintén tűzveszélyes.

Állítólag a fűtés idén télen már nem lesz tökéletes, ezért egyetlen megoldás, hogy tavasszal kicserélik a rendszert. A 444 szerint azért még próbálkoznak a Klik emberei a fűtés beindításával.