szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kedves reggeli köszöntések, jótékonykodások, motiváló üzenetek. Ezek voltak az idei év legkedvesebb pillanatai az iskolákban.

Elterjedtek az aranyos reggeli köszöntések

Év elején több mint 718 ezren nézték meg a Facebookon azt a videót, amelyen egy magyar úszásoktató különleges módon köszönti a medencéhez érkező gyerekeket. Az év második felében pedig egy magyar tanárnő kedves reggeli üdvözlése terjedt el a neten.

Sok végzős nem kért virágot a ballagásra, inkább fogyatékossággal élő fiatalokon segítettek

A KézenFogva Ballagunk akció keretében a diákok arra kérték családtagjakat és barátaikat, hogy egy-egy virágszál vagy csokor árát jótékony célra fordítsák. Az összegyűlt összegből fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű fiataloknak segített megfelelő munkahelyet találni a kezdeményezést elindító alapítvány.

Tanszerekkel is jótékonykodhattak az iskolások

Idén nyáron is tanszergyűjtésbe kezdett a Re-Formáló Egyesület: arra kértek mindenkit, hogy ne dobják ki a jó állapotban levő, de megunt iskolatáskákat, tolltartókat, tornazsákokat és a megmaradt taneszközöket, hanem juttassák el ezeket a gyűjtőpontokra. A megunt iskolaszereket rászoruló diákoknak osztották ki.

Volt, ahol motiváló üzenetekkel indult a tanév

„Büszke vagyok rád!”, „Értékes vagy!” – ilyen üzenetekkel lepte meg diákjait egy tanár iskolakezdés alkalmából.

Iskolapadon táncoló diákok: így lelkesít egy amerikai tanító

Különleges módszert gyakorol évek óta egy amerikai tanító a diákok mozgására, tanulásra motiválására. Mindenki jól érzi magát a következő tánc és ének közben.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.