szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Több mint 718 ezren nézték meg a Facebookon azt a videót, amelyen egy magyar úszásoktató különleges módon köszönti a medencéhez érkező gyerekeket.

Nem csak külföldön vannak reggeli pacsizások, a korábban már bemutatott videóhoz hasonlóan ezen a rövid videón is egy tanár látható, aki az uszodába belépő diákokat köszönti, de nem hagyományos módon.

Norbi bácsinak, az úszásoktatónak is van saját köszöntési rendszere: a gyerekek a falon lévő rajzokra mutatva választhatják ki, hogyan indítják a napjukat. Kérhetnek ölelést, pacsizhatnak, de még táncra is perdülhetnek. Remek példa arra, hogy nemcsak Amerikában, Finnországban vagy Japánban, hanem Magyarországon is kezdődhet így egy reggeli úszásóra.

A videót eddig több mint hétszázezren látták, a kommentelők pedig imádják a reggeli rutint, sokan még azt is bevállalnák, hogy úszni is megtanulnak, ha Norbi bácsi tanítaná őket.

Már több millióan látták ezeket a videókat: mindenki ilyen tanárokat szeretne

Már több mint 360 ezren nézték meg a Facebookon azt a videót, amelyen egy általános iskolai tanár látható, aki minden reggel személyre szabott kézfogással köszönti a diákokat.