Hatalmas siker: négy magyar diák szerzett érmet az informatikai diákolimpián

A magyar csapat mind a négy tagja érmet szerzett a Nemzetközi Informatikai Diákolimpián (IOI), amelyet a japán Cukuba városában rendeztek.

A csapat tagja Gáspár Attila a miskolci Földes Ferenc Gimnáziumból (ezüstérem), Janzer Lili a budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Gimnáziumból (bronzérem), Noszály Áron a debreceni Fazekas Mihály Gimnáziumból (bronzérem) és Molnár-Sáska Zoltán a budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Gimnáziumból (bronzérem) – olvasható a Tudományos Olimpikonok Facebook-oldalon.

Tudományos Olimpikonok

A magyar csapat mind a négy tagja érmet szerzett a Nemzetközi Informatikai Diákolimpián (IOI), amelyet a japán Cukuba városában rendeztek. A képen balról jobbra: Gáspár Attila (Miskolc, Földes Ferenc...

hirdetés
hirdetés

A magyar diákok sorra szerzik az érmeket a tudományos diákolimpiákon, a legutóbbi versenyeredményekről itt olvashattok.

Óriási siker egy újabb diákolimpián: földrajzból is megvan az első aranyérem

Taroltak a magyar diákok a québeci Nemzetközi Földrajzi Diákolimpián, az IGeO-n. A magyar csapat tagjai kiemelkedő eredményeket értek el, ahol Kaszap Kinga megszerezte Magyarország első aranyérmét! Mészáros Márton ezüstérmet, Mészárik Márk bronzérmet szerzett, Bodansky Benjámin pedig dicséretben részesült - olvasható a Tudományos Olimpikonok Facebook-oldalon.

hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X