Videóra vették a diákok, ahogy megverik osztálytársukat

Felvették a keszthelyi diákok, ahogy brutálisan megverik osztálytársukat.

Forrás: pixabay

Egy nézőtől kapta az RTL Klub Híradója a videót, amit középiskolások készítettek arról, ahogy osztálytársnőik verekednek - írja a 444.hu. A brutális felvételen látni, ahogy az egyik lány egy másik fejér rúgja, üti, majd a hajánál fogva végighúzza a termen. Az RTL Klub úgy tudja, hogy egy keszthelyi középiskolában készült videó.

hirdetés
hirdetés

Az intézmény igazgatóját keresték, de hiába. Így nem tudni, hogy pontosan min kaptak össze a diákok, és hogy lett-e bármilyen következménye a verekedésnek.

Botrány a balatonboglári iskolában: eldurvult a verekedés, rendőrt kellett hívni

Eldurvult diákverekedés miatt kellett kihívni a rendőrséget január második hetében a balatonboglári általános iskolához. Hétfő délutánra szülői fórumot hívtak össze. A Sonline azt írja, egyelőre nem lehet tudni, pontosan mi történt, de a beszámolók alapján több sérült lehet. A Fonyódi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének és több rendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X