Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Megosztottnak tűnik a tanártársadalom Pukliék bejelentésével kapcsolatban

3

Erősen megoszlanak a vélemények arról, hogy mekkora sikere lesz a március 30-i polgári engedetlenségnek.

Forrás: Túry Gergely

Egy szűk körben döntöttek a polgári engedetlenségről Pukli Istvánék – így értesült a vs.hu, amit Pilz Olivér is megerősített.

hirdetés
hirdetés

Ráadásul több olyan iskolában sem tartják a bejelentést túl szerencsésnek, ahol tantestületileg csatlakoztak a tiltakozáshoz. A portál több tanárral is beszélt, és azt tapasztalták, hogy egyelőre még nem nagyon volt idejük a pedagógusoknak foglalkozni a bejelentéssel, így arról sem született döntés, hogy ki csatlakozik, ki nem.

Kapcsolódó cikkek

Az állásukkal játszanak a sztrájkolók?

Különleges videó a keddi tüntetésről

Orbán viccnek vette Pukiék felszólítását

A vs-nek megszólalt olyan iskolaigazgató, aki szerint a Herman Ottó Gimnázium nyílt levelét aláíró pedagógusok közül sem fog mindenki csatlakozni az egyórás vadsztrájkhoz.

Egy másik intézményvezető még nem tudja, részt vesznek-e rajta az iskolájában, ám tart a Klik „fegyelmezésétől”.

Pilz a portálnak azt is elmondta, nem feltétlenül kell kiejtenie Ádernek és Orbánnak a bocsánat szót a száján, az is bocsánatkérésnek bizonyulna, ha leülnének velük beszélni. Ennek az esélyét is ronthatta Orbán tegnapi megnyilvánulása, melyben viccnek tartotta a felszólítást.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (3)

freefree

Akkor őket sem kell komolyan venni, ha kamu volt az egész internetadó. Vagyis komolytalan az egész, amit csinálnak.

Balla Ilona

Ha alaposabban elemzed az akkori helyzetet, könnyen rájöhetsz, hogy az internetadót be se akarták vezetni. Ennyit a sikerességről.

ALujzi

Bár jó ötlet a sztrájk, még egy pár tüntetés is lehet, hogy meghozná az eredményt, hiszen emlékezzünk csak vissza, az internet adó bevezetése ellen szervezett tüntetések is sikeresek voltak.

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X