Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Megosztottnak tűnik a tanártársadalom Pukliék bejelentésével kapcsolatban

3

Erősen megoszlanak a vélemények arról, hogy mekkora sikere lesz a március 30-i polgári engedetlenségnek.

Forrás: Túry Gergely

Egy szűk körben döntöttek a polgári engedetlenségről Pukli Istvánék – így értesült a vs.hu, amit Pilz Olivér is megerősített.

hirdetés
hirdetés

Ráadásul több olyan iskolában sem tartják a bejelentést túl szerencsésnek, ahol tantestületileg csatlakoztak a tiltakozáshoz. A portál több tanárral is beszélt, és azt tapasztalták, hogy egyelőre még nem nagyon volt idejük a pedagógusoknak foglalkozni a bejelentéssel, így arról sem született döntés, hogy ki csatlakozik, ki nem.

Kapcsolódó cikkek

Az állásukkal játszanak a sztrájkolók?

Különleges videó a keddi tüntetésről

Orbán viccnek vette Pukiék felszólítását

A vs-nek megszólalt olyan iskolaigazgató, aki szerint a Herman Ottó Gimnázium nyílt levelét aláíró pedagógusok közül sem fog mindenki csatlakozni az egyórás vadsztrájkhoz.

Egy másik intézményvezető még nem tudja, részt vesznek-e rajta az iskolájában, ám tart a Klik „fegyelmezésétől”.

Pilz a portálnak azt is elmondta, nem feltétlenül kell kiejtenie Ádernek és Orbánnak a bocsánat szót a száján, az is bocsánatkérésnek bizonyulna, ha leülnének velük beszélni. Ennek az esélyét is ronthatta Orbán tegnapi megnyilvánulása, melyben viccnek tartotta a felszólítást.

 

hirdetés
hirdetés