Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Meglepetéssel készülnek a pedagógusok kedden

15

Meglepetéssel készülnek a pedagógusok a március 15-i tüntetésen.

Forrás: Fazekas István

Továbbra sem érti meg egymást a Köznevelési Kerekasztal és a Civil Közoktatási Platform - írja az mno.hu.

hirdetés
hirdetés

Emiatt újabb lépésre készülnek a tiltakozók, de hogy mi lesz az, azt csak a keddi tüntetésen fogják bejelenteni.

A tüntetés programjáról itt olvashattok.

A lap egyébként úgy tudja, legalább tízezer demonstrálóra számítanak a szervezők, ám ha jó idő lesz, még több embert várnak.

Pukli István a lapnak azt mondta, "március 15-én annak is meglesz a következménye", hogy nem érkezett érdemi válasz a kormánytól a CKP legutóbbi követeléseire.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (15) , melyek közül a legfrissebbek:

Ferenc Horváth

Sebestyén Péterné MÁRIA ! Asszonyom,előbb tanuljon meg írni,mert nem tud !! Sajnos március 15.-ét már kisajátította a fityisz,és a kokárdát is ! Miről beszél maga ???

Kiss Imola

Jánosom, a baj nem kevés! Pedagóguspárti vagyok, de ezt ön nem értheti annyira elvakítja a gyűlölet.

kalkula

Nem baj, János Gáspár már biztosan pedagógus II-ben van, sőt lehet, hogy már mesterpedagógus is. :)

kalkula

Pedig én azt hittem, ide művelt, diplomás emberek írogatnak.

kalkula

Igen, a pedagógusok mellett szóltam. De úgy látszik, János Gáspárnak nem csak a helyesírásával van komoly probléma, de a szövegértésével is.

János Józsa

Tanárlázadás a biliben? És a szarba esett a kockásing? Ja, csak bele ért, aha!

Bogár Laci

Sebestyén Péterné Mária! És, kacsókáitcsókolom, mit szokás ilyenkor ünnepelni? "Magyarország jobban teljesít."? Még maga sem tudja, mit fog magával ünnepeltetni a miniszterelnökúr. Majd este megnézzük a híradóban. Jó?

kidoma65

Nagyfater! Nem akarok beleszólni, de kalkula meg Kiss Imola szerintem épp a pedagógusok mellett szóltak...

János Gáspár

Kiss Imolaés kalkula ti olyan hülyék vagytok, hogy még vitatkozni sem szabad ilyen barom fityess-esekel mint ti. Szemét modódon komenteltek és nem veszitek figyelembe hogy mi történik az oktatásba. Ez a mocsok klik mindent megtehet nem fizeti ki a számlákat, nincs fütés, torna óra kell de torna terem nincs, nagyon fontos az ének óra, a gyerekek le vannak terhelve mert iskola után edzés majd este tizig tanulás. EZEK MÉG GYEREKEK TI BAROM FITYESS SEGGNYALÓK: Kivánom hogy rohadjatok meg ha ezt nem értitek. Itt nincs helye hogy ki milyen szinű, engedjetek szabad időt a gyerekeknek. Az unokám most felvételizett közép iskolába és matekból olyan kérdések voltak amit nem is tanultak, barmok!!!!!!!!

kalkula

Helyes, töröljék is ki, mert a "bolsiktól" ezek szerint csak ilyen kommentekre telik.

kalkula

Sebestyén Péterné- a hozzászólásod annyira primitív, hogy egyértelmű, ki tartozik a csürhéhez.

Kiss Imola

Csürhe... Valóban így kell nevezni azokat a pedagógusokat akik írni, olvasni tanítják a gyerekeket? Netán még azt is követelik, hogy kevesebb teher legyen a gyereken? "kiskezitcsókolommarikanéni!" Tessék csak nyugodtan tapsolni óránként nyolcszázért!

Sebestyén Péterné Mária

Meglepetés az lenne, ha a felpujgatott csürhe márc.15-én azt ünnepelné, amit ilyenkor szokás.Eheleytt lázatják ao orszá kisebb részét, mert nem igaz, hogy az egész ország melléjük állt. Ez csak a szokásos bolsi hazudozás!!

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X