Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Itt a március 15-i tanártüntetés programja

15

A szervezők mai közleménye szerint 15 órakor, Andrássy út Hősök tere felőli végén gyülekeznek a tiltakozók, innen indul a vonulás pár perccel 15 óra után.

Forrás: MTI / Szigetváry Zsolt

Az útvonal: Andrássy út (Hősök tere felőli vége) – Oktogon – Teréz krt. – Podmaniczky utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca – Kossuth tér.

hirdetés
hirdetés

A menet várhatóan 16:30-ra ér a Kossuth térre, ahol beszédek lesznek. Beszél majd Pukli István, Pilz Olivér és Törley Katalin, a Tanítanék Mozgalom képviselői, valamint Békés Gáspár, diákolimpikon, L. Ritók Nóra, Neubauer István és Sándor Mária.

A rendezvény legkésőbb 18 órakor befejeződik.

A tiltakozáshoz már több mint 50 civil szervezet és szakszervezet csatlakozott.

A Medián HVG számára készített felmérése szerint az ország többsége a tanárok mellett áll.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (15) , melyek közül a legfrissebbek:

lizooli

Kedves lepkedisznó! Szép nagy állat vagy!

lepkedisznó

Szégyen, ezeknek semmi nem jó. bezzeg mikor gyurcsótány fletó baszakodott a kormányzással, akkor kussoltak, mély áhitattal a pofájukon tűrték hogy a komcsi tetű eladjon minden a fejünk fölül, akkor miért nem tüntettek vagy sztrájkoltak???

Molnar Mihaly

Igen az oktatási rendszert meg kell változtatni,de nem csak az oktatást,ha nnem az egész szkinhed,maffia rendszert kell megváltoztatni,mert így lesz kerek az egész !!!

És Attila Emőke

Szégyenteljes gazemberek akik erre a szent napra tüntetést szerveznek és azok is akik részt vesznek rajta!

Frank Gabriella

Meg akartam nézni, ki ez a "durva lelkű, műveletlen" Páricsi Károly, és mit ad isten, az adatlapja nem elérhető. Vajon miért?

Molnár Rózsi

HA A TANÁROKAT NEVEZITEK CSÜRHÉNEK TI MIK VAGYTOK A KORMÁNY PINCSIKUTYÁI.

Biczó Ági

Hát nem látjátok, hogy minden tárgyalás felesleges, csak húzzák az időt és közben nagyokat röhögnek. Nem látjátok, hogy az erő az, amitől félnek?

értelmiségi

Ha azok a tanárok akik téged is tanítottak s most tüntetnek,szerinted "csürhe", akkor te mi vagy?

Edvi-illés Csaba

Lélekben mindenki Velünk van! Mindenki, aki járt/jár/járni fog bölcsődébe/óvodába/általános-/középiskolába/főiskolára/egyetemre.Aki hisz az élethosszig tartó folyamatos önképzés fontosságában.Az is,aki volt/van/ lesz kórházban.Hisz abban, hogy a minőségi oktatást és minőségi egészségügyi szolgáltatások tehetik ezt az országot versenyképessé, törvénytisztelő ( a rossz törvényeket meg kell változtatni, törvényesen)állampolgárait boldoggá és motiválttá! Az a 3 millió ember is velünk van, aki azt szeretné, hogy a az elrabolt nyugdíjpénztári vagyont, az új demokratikus kormány úgy forgatná, hogy az a pénz az egyéni számlákon lenne, és a megmaradt magánnyugdíjpénzekkel megegyezően " viselkedne!! Számoljunk csak! Hányan vagyunk a demokratikus oldalon? Mindennap többen és többen leszünk! Ebből kell kiindulni!Szép napot!

Nagy Zsolt

Károly pedig Londonból megmondja ... biztosan mérvadó és még igényesen kulturált is ...

Nagy Zsolt

A mai Pilz interjú egy kicsit mellbe vágott! Szóval vannak csapódó elemek, akik minden eseményen higítják a lényeget! Vagyis én ne menjek, ha tele a ...!? Józseffel értek egyet, nem szabad naívnak lenni, ez a rendszer nem alkalmas a visszalépésekre. Legjobb esetben is egy fél ígéretre alkalmasak, amiből aztán nem lesz semmi. Ezt gyökerestől kell megváltoztatni!

József Kereszturi

Én megértem, hogy nem akartok kormányt buktatni, de szkeptikus vagyok abban a tekintetben, hogy e nélkül értek-e el olyan eredményt az oktatás terén, amely a magyarság jövőjére nézve megfelelő lesz az oktatás területén. Szerintetek lehetséges ez??? Szerintetek beleáll a mai kormány egy általatok javasolt szisztémába az oktatás területén?? Képesek vagytok ezt elérni velük?? Még az ilyen nyílt ars poetica megfogalmazások után is van bizalmatok??:

http://orulunkvincent.blog.hu/2016/03/10/_ez_a_lenyege_az_egesz_dolognak

Domján Edit

Páricsi Károlynak: Mondasz valamit. Ha a tanárok nem tanítottak meg tisztességesen beszélni és helyes központozással írni, akkor tényleg baj lehet az oktatásban. Lehet, hogy akkora már a baj, hogy a hozzád hasonlók is kimennek tiltakozni. Hajrá, csürhe!

Báthori György

A Medián mókás. Annak idején Bajnai és pártja népszerüségét magasnak mérte :D.

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X