Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Németh Szilárd: A gyerekek olyanok, mint az illegális migránsok

4

Németh Szilárd rezsiügyi kormánybiztos szerint az ellenzék úgy használja fel a gyerekeket, mint az Európát lerohanó illegális migránsokat, bár a részletes kapcsolat kifejtése már elmaradt. Hosszú vitanap elé néz a közoktatásról a parlament.

 

Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd
hirdetés
hirdetés

A parlament keddi ülésnapján a közoktatás ügyét tárgyalja, de már a napirend előtti felszólalásokban is záporoztak a megjegyzések, főleg a fideszes Németh Szilárd, valamint az MSZP frakciója között. A vitanapot az ellenzék, főként az MSZP és a Jobbik szorgalmazta.

Hiller szerint el kell fogadni, hogy a közoktatás önmagában nem munkahelyteremtésre jó, hanem a tudás átadása a legfontosabb, ezt azonban jelenleg nem tudja teljesíteni. Hiller István kifejtette, hogy Klik megszüntetése nélkül nincs lehetőség rendszer szintű átalakításokra, az egykori oktatási miniszter szerint új köznevelési törvényt kell elfogadni.

Németh Szilárd a szakmai kritikákra nem reagált, elsősorban az ellenzéki pártoknak vágott vissza politikai kritikával. Az eddigi pedagógus és diáktüntetéseket értelmetlen, megosztó és romboló ellenzéki politikai akciónak nevezte. Németh szerint a szakszervezetek is az ellenzéket szolgálják ki, azzal hogy "túszul ejtették" az iskolákat, ezen túl a pedagógusokat és a diákokat biodíszletként használják fel hataloméhségük eszközeként.

A rezsibiztos szerint, aki a parlament nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke is, az ellenzék ugyanúgy pajzsként használja a gyerekek, mint az "Európát lerohanó illegális migránsok", az MSZP és a Jobbik kánonban folytatják az agymosást.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (4)

Éva Duplahammer

A pedagógusok joggal háborognak, DE a diákság "felhasználása" tényleg aljas dolog - függetlenül attól, hogy szülő/ellenzék/vagy kormánypárt teszi azt. Ők majd foglalkozzanak akkor a "súlyos" problémákkal, ha megértek azok felismerésére-tárgyalására-és megoldására! Sajnos a jelen politikusai sem élég érettek még rá!- Különben nem egymást aláznák/gyaláznák, hanem eredményeket produkálnának KÖZÖSEN - mert az oktatásügy NEM politika, hanem társadalmi KÖZÜGY!

Anna117

Tényleg ennyire hülyék ezek itt Németh és Hoffmann meg a többi, vagy bennünket néznek ennyire hülyének, vagy mindkettő? Talán az utolsó lehet!

Anna117

Kedves fidesz, jó lenne, ha végre embernek néznék azokat, akiket szolgálniuk kellene, akiknek az adójából vannak eltartva, mert sajnos most ez nem megy önöknek. Önök csak eltartottak, nem fikázni kellene, hanem dolgozni normálisan!

Anna117

Nem is gondoltam, hogy lehet még a csekély értelmű és műveltségű Hoffmann Rózsánál is sok-sok mérfölddel mélyebbre süllyedni! A gyerekek egyébként a jövő választópolgárai, sokan a következő választáson szavazni fognak a középiskolások közül. Nem fognak olyanokra szavazni, akik ennyire lenézően és bunkón kezelik őket és igazuk is lesz. Egyébként a politikusoknál bármelyik gyereknek több erkölcsi érzéke és esze van. Persze, ha csekély értelméből kifolyólag érdemi választ nem tud adni, hát köpköd, mocskolódik, de mivel erősen túlsúlyos (kellene neki reformkonyha meg mindennapi testnevelés, mert egészen durván kövér és a zsíros, hájas, dagadt) egészségtelen táplálkozása biztosan akadályozza őt a normális és megfelelő gondolkodásban!

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X